maritbet girişmaritbet
16 inşaatçıdan örnek dayanışma!

16 inşaatçıdan örnek dayanışma!

Bursa'da faaliyet gösteren 16 inşaat firması, rekabet etmek yerine sektörün sorunlarını çözmek ve geleceğini şekillendirmek için "İnşaat 16 Grubu" adı altında güç birliği oluşturdu

Bursa'da faaliyet gösteren 16 inşaat firması, rekabet etmek yerine sektörün sorunlarını çözmek ve geleceğini şekillendirmek için "İnşaat 16 Grubu" adı altında güç birliği oluşturdu. Bekir Uğur GUR İnşaat sektörünün geleceğine yön vermek isteyen Bursalı 16 inşaat firması, ilerde dernek kurmak amacıyla başlattığı işbirliği toplantılarının ilkini gerçekleştirdi.

"İnşaat 16 Grubu" adıyla faaliyetlerine başlayan grubun sözcüsü Şener Akkan, sektörün sorunları artarken firmalarla rekabet içinde olmak yerine güçbirliği yapmak istediklerini söyledi. 16 inşaat firmasından üst düzey yöneticilerin katıldığı toplantıda artık ticaretin şeklinin değiştiğine dikkati çeken Akkan, "Eskiden ürünler değerliydi, çünkü talep fazla, arz azdı. Şimdi tüketiciler de bilinçlendi. Farklı ürün ve hizmetlerin oluşturulması gerek.
İşte tam da bu noktada yeni ürünler ve hizmetler üretmek amacıyla bir İnşaat 16 Grubu Sözcüsü Şener Akkan aradayız" dedi.
 

HER AY TOPLANTI

Rakip firmaların bir araya gelmesiyle ortaya çıkan bu oluşumun herkese örnek olacağını belirten Akkan, "Rakip olmak, aynı masada oturmaya engel değildir. Birbirimize faydalı olabileceğimizi düşündüğümüz için ve paylaşımlarda bulunmak amacıyla bir aradayız. Bu toplantı ile sektöre yön vermenin ve fırsatları kaçırmadan, tehditleri faydaya çevirmenin yollarını arayacağız" diye konuştu.
Toplantıda sektörle ilgili rahatsızlıkların, ticaret ve rekabetle ilgili sıkıntıların tartışıldığı toplantıda beklentiler de konuşuldu. İnşaat 16 Grubu, her ay toplanarak istişarede bulunulacak ve sektöre yeni bir soluk katacak.

  • Etiketler:

Yorum Yaz