maritbet girişmaritbet
Townofis Basın Ekspres Yolu’nda 4200 liradan satışa çıktı

Townofis Basın Ekspres Yolu’nda 4200 liradan satışa çıktı

Keleşoğlu’nun kalite ve güvencesi altında Townofis, modern ve çağdaş ofisleri ile İstanbul’un yeni merkezi Basın Ekspres Yolu’nda yükseliyor

Son yılların yükselen değeri ve İstanbul'un yeni merkezi haline gelen Basın Ekspres Yolu'nda yer alan Townofis, ferah ve rahat home ofis ortamları sunmayı hedefliyor. Tüm ulaşım yollarının kesiştiği bir noktada; Kuyumcukent'e ve Merkez Bankası İstanbul veznesi ile birlikte yeni başlayacak olan Altın Borsa'sına komşu olan Townofis havalimanına 3 dakika uzaklıkta bulunuyor. Metrekaresi 4,200 TL'den başlayan fiyatlar ve 84 aya varan vade seçenekleriyle satışa sunulacak olan Townofis projesindeki ofisler yüksek standartlara ve gelişmiş teknolojik altyapıyı sahip. Townofis, sağladığı konforlu hizmetler ile iş hayatının standartlarını yeniden belirliyor. 

İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Keleşoğlu'nun imza attığı Townofis projesinde, 60 ila 150 metrekare arası değişen büyüklüğe sahip 96 ofis, 13 dükkan, 20 ve 85 kişilik konferans ve toplantı salonları, 137 kapalı ve 25 açık araç kapasiteli otopark bulunuyor. Ofis sahiplerine ortak toplantı salonlarını da kullanma imkanı sunan Townofis ayrıca toplantı öncesi ve sonrasında faydalanabilecek resepsiyon hizmeti de sağlıyor. 
Townofis, bütün firmaların faydalanabileceği IT Hizmetleri ile firmaların karşılaştığı teknik problemleri hızlıca çözüme kavuşturuyor. Lobide firmaların fotokopi ve benzeri ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri sekreterlik ve baskı servisi sunuluyor. ‘Kat balkon' konsepti kapalı ofislerde ferahlama alanları yaratmak için tasarlanıyor. Ofislerin altında bulunan cafe ve restoranlar, keyifli molalara imkan sağlıyor. Townofis, iş yaşamının ihtiyaçlarını en prestijli ayrıcalıklar ile tamamlıyor.

Kısaca Keleşoğlu :

35 yıllık birikimiyle gayrimenkul sektörünün liderleri arasında yer alan Keleşoğlu, lüks konut, ofis binaları, alışveriş merkezleri ve özel amaçlı AVM alanında hizmet veriyor. Uluslararası ödüle layık görülen ve sektöre yön veren projelere imza atan Keleşoğlu, yatırım kazancını, yüksek yaşam kalitesini, estetik ve çevreye duyarlı mimarileri ön planda tutmaktadır. Konusunda uzman mimarlar ve mühendislere yer veren Keleşoğlu'nun en büyük güvencesi müşterilerinin memnuniyetidir. 

Keleşoğlu'nun güncel projeleri arasında;Yasemin Konakları, Ataköy Konakları, Koru Florya, Ginza Güneşli, Yalın Evler, Ginza Corner Plaza, Autopia yer alıyor. Capacity AVM,  Beylikdüzü Yaşam ve Alışveriş Merkezi, Florya'da Flynn Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Bahçelievler'de Metroport, Avcılar'da Pelican Mall, Ataköy'de A Plus AVM, Fatih'te Historia AVM, Countyr Life, Ginza Lavinya Park gibi projeler de Keleşoğlu'nun  imzasını taşıyor.

İletişim Bilgileri

http://townofis.com/

+90 212 653 50 00-01

Mail: [email protected]

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cennet Koru Evleri'nin tanıtım filmi yayında!
  • 03.01.2015 17:05

Cennet Koru Evleri'nin tanıtım filmi yayında!

Keleşoğlu'nun Küçükçekmece Soğuksu'daki Cennet Koru projesine ait tanıtım filmin ...

Keleş Center Airport’un iletişim faaliyetleri Feveran'a emanet
  • 18.12.2017 14:04

Keleş Center Airport’un iletişim faaliyetleri Feveran'a emanet

Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. ...

Feza Sitesi'nde son 20 dairenin satışı devam ediyor
  • 16.10.2017 15:40

Feza Sitesi'nde son 20 dairenin satışı devam ediyor

Keleşoğlu İnşaat’ın Kadıköy/Erenköy’deki ilk kentsel dönüşüm projesi Feza Site’s ...

İstanbul’da denizle iç içe bir yaşam başlıyor
  • 21.02.2016 10:13

İstanbul’da denizle iç içe bir yaşam başlıyor

Keleşoğlu Holding tarafından Beylikdüzü Yakuplu’da inşa edilen Deniz İstanbul’un ...

Kasım’da 7 bin 500 konut satışa çıkacak
  • 08.11.2015 10:38

Kasım’da 7 bin 500 konut satışa çıkacak

Gayrimenkul sektörü hareketleniyor. Kasım'da 7 bin 500 markalı konutta satış ve ...

Beklenen proje yakında satışta! Hem de fiyatları...
  • 12.08.2014 13:56

Beklenen proje yakında satışta! Hem de fiyatları...

Keleşoğlu’nun kalite ve güvencesi altında Townofis, İstanbul’un yeni merkezi Bas ...