maritbet girişmaritbet
Semt Kocaeli'nin fiyat listesi ve ödeme planı belli oldu

Semt Kocaeli'nin fiyat listesi ve ödeme planı belli oldu

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli / Çayırköy'de hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor.

Pekdemir İnşaat, Yahya Kaptan'a 4 dakika mesafedeki Çayırköy'de gerçekleştireceği 280 konutluk yeni lüks projesi Semt Kocaeli ile Kocaeli'nin konut standartlarını geliştirmeye devam ediyor. Ödüllü mimar Cem Sorguç'un imzasını taşıyan yalın mimariye sahip proje, doğa ve deniz manzaralı, oksijeni bol yaşam çevresi, her metrekaresi değerlendirilmiş, geniş ferah daireleri, özgün bahçe dubleksleri, yaşam konforu sunan mobil uygulaması, sosyal hayatı renklendiren donatıları ve geleneksel Pekdemir kalitesiyle, Kocaeli'de “lüks” algısını değiştirecek.

Pekdemir İnşaat, 22 ayda tamamlayarak, 2019 Mart ayında teslim etmeyi planladığı yeni projesi Semt Kocaeli ile konutta “lüks” standartlarını yeniden belirliyor. Pekdemir İnşaat'ın, yarım yüzyıllık meşe ağaçlarını korumaya alacak biçimde tasarlanan, yüksek kalitedeki, lüks ve modern yeni projesinin lansman ve satışı başladı. Projenin lansmanı amacıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, Semt Kocaeli Projesi ile konutta “lüksün standartları”nı, göz boyayan gösteriş yerine, yalınlık, çevrecilik, işlevsellik, teknoloji ve yüksek kalite olarak yeniden tanımladıklarını vurgulayan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Kocaeli'de, akılcı fiyatlarla yüksek yaşam kalitesi ve yatırım potansiyeli sunan, seçkin ve prestijli bir semt doğuyor” müjdesini verdi.

semt kocaeli'nin arsası
Semt Kocaeli projesinin arazisi

Semt Kocaeli Fiyat Listesi
Daire TipiFiyat Başlangıcı
2+1 ara kat daireler249 bin liradan
3+1 ara kat daireler358 bin liradan
3+1 dubleksler442 bin liradan
5+1 dubleksler605 bin liradan başlıyor

Pekdemir İnşaat'ın, şehir merkezine 10 dakika, Yahya Kaptan'a 4 dakika mesafede, Çayırköy'deki 34 bin metrekarelik arazi üzerinde start verdiği Semt Kocaeli Projesi, 6 katlı 15 blokta, toplam 280 konuttan oluşacak. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ile Kocaeli'nin 3. köprü ve havalimanı bağlantısına sadece 1,5-2 km uzaklıktaki, imara yeni açılan ve hızla gelişen bölgede inşaatına başlanan proje, denizden 110 metre yükseklikte, türlü ağaçlarla bezeli yemyeşil bir doğa içinde, oksijeni bol temiz havasıyla, eşsiz yaşam ayrıcalıkları sunuyor. Arazinin yüksekte ve önü açık bir görüş alanına sahip olması nedeniyle, projede birçok bloğun, doyumsuz bir deniz manzarası bulunuyor. Ödüllü mimar Cem Sorguç'un imzasını taşıyan özgün ve yalın bir mimariye sahip projede, her metrekaresi ideal biçimde değerlendirilmiş, geniş, ferah ve işlevsel 2+1 ve 3+1 ara kat daireler ile 3+1 ve 5+1 dubleksler yer alıyor. Projede, özellikle peyzajlı özel bahçelere sahip bahçe dublekslerinin, özgün mimari tasarımla bütünleşmesi dikkat çekiyor. Pekdemir İnşaat, Semt Kocaeli sakinlerine ayrıca, yaşam konforlarını artıracak biçimde, bir tıkla, taksi durağı, market, restoran, yönetim ve güvenliğe ulaşabilecekleri, sipariş, istek ve taleplerini iletebilecekleri bir de akıllı mobil uygulama ayrıcalığı sağlıyor.

mert pekdemir

Konutta yeni lüks; modern ve çevreci...

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, basın toplantısında, konutta da, tıpkı otomobilde olduğu gibi tüketicinin lüks algısının çeşitlendiğini söyledi. Lüksü pahalı ve gösterişli olarak algılayanlara yönelik marka ve modellerin yanında, lüksü tasarım, kalite ve güvenliğin bütünleşmesiyle tanımlayan markaların, daha bilinçli ve seçkin bir tüketici kitlesine ulaşabildiğini vurgulayan Mert Pekdemir, “Semt Kocaeli Projemiz, geleneksel Pekdemir inşaat ve hizmet kalitesinin çıtasını daha da yukarı taşıyarak,  modern ve çevreci tasarım çizgisiyle, hem daha iyi yaşam, hem daha karlı yatırım için, akıllı, prestijli ve kaliteli bir lüks seçeneği sunuyor” dedi.  Mert Pekdemir, Semt Kocaeli Projesi'nde, sosyo-ekonomik ve kültürel açıdan ortak paydalara sahip seçkin komşularla, doğayla bütünleşmiş, çeşitli spor olanaklarına sahip sağlıklı, konforlu, huzurlu ve renkli bir sosyal yaşam tasarladıklarını, geleneksel Pekdemir Güvence Sistemi ile profesyonel site yönetim danışmanlığının da, satış sonrası müşteri memnuniyetini güvence altına aldığını ifade etti. 

Semt Kocaeli ödeme seçenekleri

Semt Kocaeli'den daire satın alanlar, Pekdemir'e ödeyecekleri yüzde 20 peşinat, 6 ay sonra yüzde 10 ara ödeme ve kalanı için 25 ay vadeyle Semt Kocaeli'den daire sahibi olabiliyorlar. Banka kredisi kullanmak isteyenler ise, yüzde 20 peşinatı Pekdemir'e 25 taksitte ödeyip, piyasa koşullarının altındaki aylık yüzde 0,89 oranı faiz ve 120 aya varan vade olanağından yararlanabiliyorlar.

semt kocaeli site girişi

Semt Kocaeli projesinde, çeşitli metrekarelerde ara kat ve özel bahçeye sahip giriş dubleks seçeneklerinden oluşan, 7 farklı daire tipi yer alıyor. Proje 93 ve 112 metrekarelik 2+1 daireler, 142 ve 154 metrekarelik 3+1 dairelerle, özel bahçeli, 173 ve 197 metrekare dubleks 3+1'lerden ve 216 metrekarelik 5+1 dublekslerden oluşuyor.

Pekdemir İnşaat, Semt Kocaeli'de lüks daire sahibi olmak isteyenlere, banka kredili ve banka kredisiz olmak üzere 2 ana seçenek sunuyor. Banka kredisi kullanmayı tercih etmeyenler için, yüzde 20 peşin yüzde 10 ara ödeme alternatifleri ile 25 ay vade olanağı sağlayan Pekdemir İnşaat, banka kredisi kullanacak olanlar için de, dilerlerse yüzde 20'lik peşinatı 25 taksite bölebiliyor. Böylece, Semt Kocaeli'den daire satın alacaklara, toplu ödemeyle birikimlerini bozmadan, tüm ödemelerini taksitler halinde yaparak daire sahibi olabilme olanağı sunuyor. Banka kredisi kullananlar, kullandıkları krediyi de yüzde 0,89 ile piyasa oranlarının altındaki aylık faiz ve 120 aya varan vadelerle geri ödeyebiliyorlar.

PROJE KÜNYESİ

PROJE ADI: Semt Kocaeli

GELİŞTİRİCİ: Pekdemir İnşaat Taahhüt Ticaret A.Ş.

MİMAR: Cem Sorguç / CM Mimarlık 

LOKASYON: Kandıra Yolu üzeri Çayırköy. 
Şehir merkezine 10 dakika, Yahya Kaptan'a 4 dakika uzaklıkta; Gölkay Park, Kocaeli 
Üniversitesi Umuttepe Kampüsü, 3. Köprü ve 3.Havaalanı bağlantılarına yakın...

ARAZİ BÜYÜKLÜĞÜ: 34.000 m2

BLOK SAYISI: 15

KAT SAYISI: 6

TOPLAM DAİRE SAYISI: 280

DAİRE TİP VE BÜYÜKLÜKLERİ:   

  • 2+1 A / 93 m2
  • 2+1 B / 112 m2
  • 3+1 A / 142 m2
  • 3+1 B / 154 m2
  • 3+1 Dubleks A / 173 m2
  • 3+1 Dubleks B / 197 m2
  • 5+1 Dubleks / 216 m2

SOSYAL DONATILAR:  

  • Oyun Parkı
  • Basketbol Sahası
  • Fitness Salonu
  • Yürüyüş Parkurları
  • Market
  • Restoran

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cem Sorguç, Semt Kocaeli projesini anlatıyor!
  • 16.05.2017 17:08

Cem Sorguç, Semt Kocaeli projesini anlatıyor!

Pekdemir İnşaat'ın yeni projesi Semt Kocaeli, geniş yeşil alanları ve mimari tas ...

Mert Pekdemir Evimiz Kocaeli projesini anlatıyor!
  • 01.07.2013 17:00

Mert Pekdemir Evimiz Kocaeli projesini anlatıyor!

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, emlaktasondakika.com'dan Recep Gülte ...

Semt Kocaeli örnek dairesi
  • 04.04.2018 15:12

Semt Kocaeli örnek dairesi

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesi 280 konuttan me ...

Semt Kocaeli proje galerisi
  • 04.04.2018 15:07

Semt Kocaeli proje galerisi

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesi 280 konuttan me ...

Pekdemir İnşaat Semt Kocaeli foto galerisi!
  • 24.04.2017 16:12

Pekdemir İnşaat Semt Kocaeli foto galerisi!

Pekdemir İnşaat imzasıyla inşa edilmekte olan Semt Kocaeli projesine ait fotoğra ...

Pekdemir, Semt Kocaeli’de “erken teslim” rekoru kırıyor
  • 30.04.2018 14:33

Pekdemir, Semt Kocaeli’de “erken teslim” rekoru kırıyor

Pekdemir İnşaat, Kandıra Yolu üzerinde, yeşille mavinin buluştuğu Çayırköy’de, S ...