maritbet girişmaritbet
Rixos Residences Bomonty görücüye çıktı

Rixos Residences Bomonty görücüye çıktı

Rixos Residences Bomonty’de Ağustos 2009’da başlayan inşaat 33. kata kadar ulaştı

Rixos Residences Bomonty'de Ağustos 2009'da başlayan inşaat şu anda 33. kata kadar ulaştı. Rixos Residences Bomonty'de kaba inşaatın bitmesine 9 kat kaldı. Rixos Residences Bomonty projesinde dünyanın en prestijli dış cephe panel kaplaması SCHÜCO panelle yapılan işbirliği ile dış cephe kaplaması yirminci kata kadar bitirildi.

Türkiye'de ilk defa yapılan bu uygulama ile inşaatın bitim tarihi yaklaşık dört ay öne alındı. Şap imalatlarına başlanan Rixos Residences Bomonty projesinde, dünyanın en ünlü İtalyan mutfak markası SCIC, GAGGENAU beyaz eşya, Puntotre dolapların yanı sıra asansör olarak OTIS markasıyla işbilirliğine gidilmiş ve imalatına başlandı.


Rixos Residences Bomonty'de 8 dönüm bahçe var
Rixos Residences Bomonty projesinin ortaklarından İpek İnşaat ve Çakırkaya Yapı'nın koordinatörü Yakup Eyüpoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Rixos Residences Bomonty projesinde açık alandaki bahçelere, koşu parkurlarına ve dinlenme/spor yapma mekanlarına ağırlık verdiklerini, bugüne dek yapılan gökdelen inşaatlarında 8 dönüm gibi büyük bahçeye sahip tek projedir. Çünkü bunu İstanbul'daki rezidans projelerinin en büyük eksiği olarak gördük. Rixos Residences Bomonty'nin içerisindeki kapalı havuza ek olarak, büyük bir açık havuzun da yer alması bu görüşü destekler nitelikte. Rixos Residences Bomonty'de ayrıca iç tasarımı Çağlayan Tual tarafından yapılan ve içinde Türk hamamı, sauna, buhar, fitness ve Rixos'un çok iddalı olduğu spa konseptiyle klüp binası detayları da bitirilmiştir.”
 

Rixos Residences Bomonty'de 314 lüks konut
Bittiğinde 42 katlı bir kule haline gelecek olan Rixos Residences Bomonty'de 308 modüler süit ve 6 adet de penthouse bulunuyor. Rixos Residences Bomonty kapsamında 84 metrekareden başlayıp 500 metrekareye kadar çıkacak farklı özelliğe sahip süit alternatifleri olacak. Ayrıca Rixos Residences Bomonty'de değişik katlarda 8 adet kat bahçesi ve açık bahçeler bulunuyor. Örnek süitler de şimdiden ilgilenenlerin ziyaretine hazır.”
 

Rixos Residences Bomonty şehrin merkezinde
İstanbul'un en merkezi semtlerinden Bomonti'deki Rixos Residences Bomonty'nin hemen yanı başında yer alan Dolmabahçe - Bomonti tünelinin inşaat süreci bitti. Çok yakında açılacak olan bu tünel, Rixos Residences Bomonty sahiplerinin yaklaşık 2 dakika içinde Dolmabahçe üzerinden denize ulaşmasını sağlıyor. Rixos Residences Bomonty'den Taksim, Nişantaşı'na şehir trafiğine girmeden yaklaşık 4 dakikada ulaşılabiliyor. Yine Rixos Residences Bomonty'nin çok yakınında yer alan Piyalepaşa tüneli sayesinde şehir trafiğine girmeden 5 dakika içinde E-5 ve TEM'e ulaşmak mümkün.
 

Rixos Residences Bomonty'den sanata destek
Mimari yapısıyla sanatsal ve özgün bir duruş sergileyen Rixos Residences Bomonty tıpkı kendisi gibi özgün iki sanatçının eserleri ve seçkin konuklarının katılımıyla; resim ve mimarlık sanatını buluşturuyor. 2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilen İstanbul'un yeni simgesi olarak anılan Rixos Residence Bomonty, sunduğu ayrıcalıkları ve fark yaratan yaklaşımlarını, Bedri Rahmi ve Eren Eyüboğlu karma sergisine ev sahipliği yaptı.
İpek-Çakırkaya-Ayaydın Grup-Maslak Yapı ve Merttaş Ortak Girişim Grubu tarafından geliştirilen Rixos Residences Bomonti'de; Yakup Eyüboğlu ve Yalçın Ayaydın'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonun katılımcıları, sergi sonunda hoş bir sürprizle karşılaştı. Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun şık bir tasarımla çerçevelenmiş yazmaları… 
Açılışında, jazz müziğin tanınmış ismi Önder Foça Group'un sahne aldığı sergideki resimler arasında; Bedri Rahmi'nin okuldan birincilikle mezun olmasını sağlayan “Hamam”; “Gelin”, “Kız Kaçırma” ve gene sanatçının otoportresi gibi değerleri bir milyon TL.'ye yaklaşan eserler bulunuyor. Rixos Residences Bomonty'nin sunduğu bu değerli sergiyi gezmek isteyenler, henüz fırsatı kaçırmış değiller. Bedri Rahmi ve Eren Eyüboğlu'nun karma resim sergisi 1 Haziran'a dek ziyaretçilere açık olacak.
 

Rixos Residences Bomonti iletişim bilgileri
Web: www.rixosbomonty.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 13 28

  • Etiketler:

Yorum Yaz