maritbet girişmaritbet
Paşahan İnşaat kendi çevresine açılacak

Paşahan İnşaat kendi çevresine açılacak

Malatya'da 1982 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, özellikle yalıtım konusunda bu yıl çevre illerde büyümeyi hedefliyor

Malatya'da 1982 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, özellikle yalıtım konusunda bu yıl çevre illerde büyümeyi hedefliyor. İlk olarak Adıyaman'da şube açmayı planlayan firma, bölgedeki inşaat sektörünün gelişimine bağlı olarak yatuımlanm sürdürecek.

Yalıtımın kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Paşahan İnşaat Genel Müdürü Harun Paşahan, "Firma olarak inşaat sektöründe yap-sat ve yalıtım alanlarında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. 11 ekip arkadaşımız ile her zaman sektörün verdiği hassasiyet ile insan odaklı çalışmaktayız.

Amacımız yaptığımız işin her zaman en iyisini yapmak ve sektörde lider isimler arasında anılmaktır" şeklinde konuştu. Paşahan İnşaat olarak sektördeki her değişikliği ve teknolojiyi bünyelerine katarak faaliyetlerine devam ettiklerini ve bunun sonucunda 2011 yılında yalıtım sektöründe istenüenin üzerinde bir başarı yakaladıklarını vurgulayan Paşahan, sözlerine şöyle devam etti: "Bu başarıyı yakalamamızdaki en büyük etkenlerden bir tanesi devletin yalıtım sektöründe yaptığı uygulamalardır. Bu yıl itibari ile inşaat sektörünün yavaşlayacağım düşünsek de yalıtım sektöründe herhangi bir daralma olmayacağım ve bundan dolayı yılın rahat geçeceğini düşünmekteyim. Bunun içindir ki yalıtımda bu yıl yine hızlı bir dönem olacak.

Firma olarak ağırlıklı olarak yangın yalıtımı alanına ağırlık vererek faaliyetlerimiz sürdüreceğiz." İnşaat sektörü daralacak Yalıtım sektöründe pek bir daralma olmayacağım ancak inşaat sektörünün bu yıl pek parlak geçmeyeceğini belirten Paşahan "Bu yıl talep fazlası ve yoğun binalaşmadan dolayı sıkıntı yaşayacağım düşünüyorum. Lokomotif bir iş alam olan inşaatın yavaşlaması birçok sektörün yavaşlamasına sebep olacaktır. Cazip bir sektör olduğunu düşünen ve farklı sektörlerden kişilerin bu işin içine girmesi de sektörü daraltan unsurlardandır" dedi. İnşaat sektöründe yıllardır faaliyette olan firmalar olarak bazı konularda yıpranmak istemediklerini anlatan Paşahan, gerekli düzenlemelerin ve desteklerin yapılması durumunda bölge adına güzel başarılara imza atacaklarını kaydetti.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paşahan İnşaat 2014'te yalıtım faaliyetlerine ağırlık verecek
  • 03.12.2013 10:35

Paşahan İnşaat 2014'te yalıtım faaliyetlerine ağırlık verecek

İNŞAAT ve yalıtım sektörlerinde faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, 2014 yılında y ...

Paşahan İnşaat, yalıtım sektörüne ağırlık verecek!
  • 10.10.2012 12:16

Paşahan İnşaat, yalıtım sektörüne ağırlık verecek!

Paşahan İnşaat Gıda Eğitim Sanayi, bu yıl ağırlığını yalıtım sektörüne vermeyi p ...

Paşahan İnşaat kendi çevresine açılacak
  • 20.04.2012 16:15

Paşahan İnşaat kendi çevresine açılacak

Malatya'da 1982 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Paşahan İnşaat ...