maritbet girişmaritbet
Park Vadi Evleri'ne metrekaresi 2000 dolar!

Park Vadi Evleri'ne metrekaresi 2000 dolar!

850 lüks konuttan oluşan Ankara Park Vadi Evleri'nde 33 büyükelçi evlerine yerleşti. Projede ortalama metrekare fiyatı 2 bin dolar olarak belirlendi

1 milyon metrekare yeşil alanla iç içe bir yaşam sunan Ankara'nın seçkin konut projelerinden Park Vadi Evleri'ni sizler için gezdik. Konforun, güvenliğin ve sağlıklı yaşamın zirvesi olarak nitelendirilen proje ile ilgili detaylar için de Ulubol İnşaat Genel Müdürü Murat Elibol'un kapısını çaldık. Elibol, bize Park Vadi Projesi'ndeki son durum ve Ankara'da konut sektörüne ilişkin bilgiler verdi. Park Vadi Projesi, 850 lüks konuttan oluşuyor. Projede 800 daire sahiplerini bulmuş ve taşınmışlar. Projenin 50 dairelik son etabı Mayıs 2012'de satışa sunulmuş. Projede metrekare fiyatları 2 bin dolar düzeylerinde.
 
ÇANKAYA'YA 750 METRE
 
Murat Elibol, "Proje, Ankara'nın en lüks semti Çankaya'da Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne 750 metrekare mesafede. Metrekaresi 2 bin dolara konut satıyoruz. Eğer bu proje İstanbul'da olsaydı metrekaresini 7 bin dolardan aşağı satılmazdı. Ankara'da İstanbul'la kıyaslandığında konut ucuz. Ankara'nın lüks semtlerinde konutlar, İstanbul'daki lüks semtlerindeki konutların neredeyse yarı fiyatına" diyor.
 
BÜYÜKELÇİLER TAŞINDI
 
Dikmen Vadisi 3 etapta 1 milyon metrekare yeşil alan içinde olan Park Vadi Projesi'nde 33 ülkenin büyükelçileri oturuyor. Bu projede 5 bin kişinin aynı anda spor yapabildiği Joya Health&Life Clup bulunuyor. Jo-Ya çift havuzlu bir spor kulübü. Park Vadi'de SPA Merkezi, 600 çocuğun istifade ettiği bir kreş, bay/bayan kuaför, güzellik merkezi, çamaşırhane, kuru temizleme ve market gibi sosyal tesisler de yer alıyor.
 
ABD'LİLERİ ŞAŞIRTTI
 
Güvenlik sistemi yönünden Park Vadi, Amerikalıların en güvenli olarak değerlendirdikleri bir site. Sitede güvenlik sistemi teknolojiye yüklenmiş ve insan gücüyle desteklenmiş durumda. Binalarda kullanılan malzemelerin yüzde 86.5'i ithal malzeme. Park Vadi Projesi malzeme kalitesi açısından en lüks proje olarak değerlendiriliyor. Projede profesyonel bir site yönetimi var. Projenin son etabındaki 50 dairenin bir kısmı ise Teras Evleri'nde yer alıyor. Teras Evler projenin en lüks ve ayrıcalıklı bölümü. Ayrıca A blokta hem de C ve E bloklarda 4+1, 5+1 ve 6+1 daireler mevcut.
 
BUGÜN AL YARIN DAİRENE TAŞIN
 
Park Vadi'de bugün daire alıp yarın taşınabiliyorsunuz. Daireler oturuma hazır. Park Vadi İstanbul'un Şişli, Levent gibi lüks semtlerinde yapılıp metrekaresi 7-8 bin Euro'ya satılan birçok projeden çok daha lüks malzemeden yapılmış bir proje. Ancak hangi malzemeyi kullanırsanız kullanın, ne kadar lüks yaparsanız yapın, projenin yeri ne kadar iyi olursa olsun Ankara'da metrekaresi 2 bin 500 dolara alıcı bulmak oldukça zor görünüyor.
 
Hürriyet 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Park Vadi Evleri'nde son fırsat!
  • 26.05.2012 17:43

Ankara Park Vadi Evleri'nde son fırsat!

Ankara'daki konfor ve ayrıcalıkların zirvesi Park Vadi Evleri'ne taşınmak için s ...

Park Vadi Evleri'ne metrekaresi 2000 dolar!
  • 12.06.2012 16:24

Park Vadi Evleri'ne metrekaresi 2000 dolar!

850 lüks konuttan oluşan Ankara Park Vadi Evleri'nde 33 büyükelçi evlerine yerle ...

Ulubol İnşaat Ankara’yı Park Vadi’lerle donattı
  • 13.07.2010 00:53

Ulubol İnşaat Ankara’yı Park Vadi’lerle donattı

Ankara'da Park Vadi Evleri ve Park Vadi Premium olarak iki projeyi tamamlayan Ul ...