maritbet girişmaritbet
Northgate Ankara'da lansman öncesi satışlar başladı

Northgate Ankara'da lansman öncesi satışlar başladı

Ankara'da işin rengini değiştiren proje Northgate Ankara, 1 milyon metrekarelik arsa üzerine yeni bir yaşam alanı kuruyor.

Katar ve Suudi Arabistan'da gerçekleştirdikleri projelerde dikkat çeken HNN Yapı Teknik, Ankara'da konut projesi üretmek için kollarını sıvadı. Sadece Türkiye'nin değil, iş ve siyaset dünyasının da başkenti olan Ankara'da Northgate adlı dev proje, hem oturum hem yatırımcısını bekliyor.

northgate ankara genel görünüm

Lansman öncesi fiyatlar 425 bin TL'den başlıyor

Lansman öncesi satışlarına başlanan Northgate Ankara'da öncelikle 20 katlı iki blok satışa sunuldu. 3 bin 300 bağımsız birimden oluşan proje Northgate Ankara, 1 milyon metrekarelik yaşam alanıyla ön plana çıkıyor. Bu yaşam alanı Esenboğa Havalimanı'na 7 kilometre mesafede 2 bin 300 adet ev ofis ve 1000 konuttan meydana geliyor. Projenin satışa sunulan bloklarındaki home ofislerin fiyatları 425 bin TL ile 1 milyon 250 bin TL arasında değişiyor.

Abdülhamit Han Üniversitesi kuruluyor

Northgate Ankara'da Venedik misali içinden su kanalı geçen ve sandalla gezilebilen bir alışveriş merkezi, 55 bin kişilik amfi tiyatro, yelkenlilerin yüzdüğü bir gölet, 400 bin metrekarelik park, şelaleler, kongre merkezi bulunuyor. Projede Hilton Oteli hizmet verecek aynı zamanda özel bir hastane ve yeni kurulacak olan Abdülhamit Han Üniversitesi, Northgate Ankara'nın 1 milyon metrekarelik yaşam alanı içerisinde yer alacak.

Northgate Ankara'da teslimler 2018'de!

1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Northgate Ankara'da teslimler 2018 Aralık'ta başlayacak. Northgate Ankara'nın AVM'si ise 170 bin metrekare arsa üzerine 187 mağazayla hizmet verecek. 

Projenin yakın çevresinde Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Anka Teknoloji Üniversitesi ve UPEM olmak üzere 3 okul mevcut. Kapalı havuzlar, 1000 metrekarelik SPA, müstakil ve genel toplantı odaları, açık ve kapalı otopark, spor merkezleri ile balo salonunun bulunduğu sitenin dairelerin mikrodalga, fırın, buzdolabı ve ocak yer alıyor. Ankara'yı renkleriyle selamlayan ve Ankara'nın simgesi olacak Northgate Ankara, insana nefes, doğaya değer katıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Northgate Ankara, 8 milyar TL yatırımla yükseliyor!
  • 03.12.2020 13:42

Northgate Ankara, 8 milyar TL yatırımla yükseliyor!

8 milyar 151 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Northgate Ankara, tamamlandığı ...

Northgate Ankara'da lansman öncesi satışlar başladı
  • 07.10.2016 17:12

Northgate Ankara'da lansman öncesi satışlar başladı

Ankara'da işin rengini değiştiren proje Northgate Ankara, 1 milyon metrekarelik ...