maritbet girişmaritbet
Mall of İstanbul ofis fiyatlarını açıkladı!

Mall of İstanbul ofis fiyatlarını açıkladı!

Torunlar GYO, AVM, rezidans, ofis ve otel olarak tasarlanan Türkiye’nin en büyük karma kullanım projesi Mall of İstanbul’un ofis satışlarına başladı.

Torunlar GYO, rezidans, AVM, ofis ve otelden oluşan konsepti ile Türkiye'nin en büyük karma projesi olmaya hazırlanan “Mall of İstanbul”un ofis satışlarının birinci fazını başlattı. Toplamda 115 adet ofis bulunan ve ilk etapta 75 adedi satılacak olan Mall of İstanbul ofisleri ön taleplerde yoğun ilgi gördü ve satışa çıkarılan ofis adedinin 3 kat üzerinde bir talep alındı.
 
28 bin m2 toplam ofis bloğu bulunan Mall of İstanbul'da A tipi, B tipi, D tipi ve F tipi ofisler bulunuyor. Ofislerin fiyatları ise A tipi 116,50m2 402 bin TL  - 482 bin TL KDV, B tipi 195m2 620 bin TL – 781 bin TL KDV, D tipi 311,37m2 1 milyon 8 bin TL – 1 milyonn 224 bin TL KDV,  F tipi 1.245m2 4 milyon 187 bin  TL KDV olarak değişiyor.
 
Mall of İstanbul projesinde, ofis kulesinde her katta kat bahçeleri bulunacak. Benzer projelere oranla asansör sayısı da fazla tutulan Mall of İstanbul ofisleri açılabilen pencereleri ve engelliler için düşünülen olanakları ile dikkat çekiyor. Mall of İstanbul Asya ve Avrupa yakasının önemli kavşak noktalarından İstanbul'un gelişen ve değişen bölgesi Mahmutbey'de, D-100, TEM ve iş dünyasının yeni merkezlerinden Basın Ekspres yollarının kesişim noktasında yer alıyor. En önemli bağlantı noktası ise havaalanına yakınlığı ve kısa süre içinde hayata geçmeye hazırlanan, Otogar-Bağcılar-Olimpiyat Köyü ve Havaalanı-İkitelli metro istasyonlarına direkt bağlantı imkanına sahip olması.
 

Mall of İstanbul iletişim bilgileri

Web: www.mallofistanbul.com.tr

Tel: 444 2 664

  • Etiketler:

Yorum Yaz