maritbet girişmaritbet
Kaya Prestige Konutları’nda satışlar sürüyor!

Kaya Prestige Konutları’nda satışlar sürüyor!

Günkon İnşaat'ın, Karşıyaka Yamaç mahallesi çıkışında gerçekleştirdiği "Kaya Prestige Konutları"nın satışı hızla devam ediyor

 


 

115, 145 ve 186 metrekarelik net kullanım alanlarına sahip dairelerden oluşan Kaya Prestige Konutları'nın A parselinin Temmuz 2012, B parselinin de Temmuz 2013'te tamamlanması hedefleniyor

Günkon İnşaat'ın, Karşıyaka Yamaç mahallesi çıkışında gerçekleştirdiği Kaya Prestige Konutları'nın satışı hızla devam ediyor.

Körfez manzarası eşliğinde, İzmirlilere birinci kattan itibaren deniz manzarası sunan proje kapsamında iki parselde toplam 300 konut ve 4 villa inşa ediliyor. 115,145 ve 186 metrekarelik net kullanım alanlarına sahip dairelerden oluşan Kaya Prestige Konutları'nın A parselinin Temmuz 2012, B parselinin de Temmuz 2013'te tamamlanması hedefleniyor.

Günkon İnşaat Genel Müdürü Mehmet Şefik Güngör, İzmir konut piyasasındaki sorunların başmda zemin durumu ve trafik sorununun geldiğini hatırlatarak, "Gelişen teknoloji ve altyapı ile herkes iyi bir konut projesi yapabilir. Ancak, önemli olan firmanın geçmişteki ticari ahlakı, projenin konumu ve uygun fiyat politikasıdır" dedi. Konut alımında, ev kadar sosyal yaşam alanının genişliğine de dikkat edildiğini belirten Güngör, "Kaya Prestige Konutları'nda her konut için iki araçlık alana sahip kapalı yeraltı otoparkının yanında, kafe, market, spor alanları, yürüme yollarıyla her türlü konforu sunuyoruz.

Proje kapsamında yer alacak kafe, market ve fitness centerın işletmesi, site yönetimine ait olacak ve elde edilecek gelir, yine site yönetiminde kalacak" diye konuştu. İzmir'in kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğunu da kaydeden Güngör, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, TOKİ ile ortaklaşa kuracağı şirketle, gecekondulaşmanın önüne geçilebileceğini de sözlerine ekledi.

 Web: www.kayaprestigekonutlari.com

Tel: 0232 361 71 80

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz