maritbet girişmaritbet
İlk adım okul, AVM ve konut..!

İlk adım okul, AVM ve konut..!

Sultanbeyli'de hayata geçirilen rings İstanbul projesi bölgedeki kentsel dönüşüm projelerinin ilk sırasında yer alıyor.

Son dönemlerin modası haline gelen markalı konutlar gittikleri bölgelerde adeta yeni bir dönüşümün ateşini yakıyor. Bir bölgeye markalı proje gittiği zaman peşinden diğer yatırımlarda gidiyor. Buna en güzel örneklerden birisi de Sultanbeyli'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesi.

İlaç sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Selçuklu Holding'in bünyesindeki Selin Yapı'nın ilk yatırımı olan Rings İstanbul, firmanın ilaç üretirken gösterdiği titizliği konutlara yansıttığını çok net bir şekilde ortaya koyuyor. Gelişiminin başlangıcında olmasına rağmen Sultanbeyli için lüks sayılabilecek proje aslında İstanbul'un da en kaliteli projelerinden biri olmayı hedefliyor.

İnşaatı hızla devam eden Rings İstanbul projesinin Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen de, Sultanbeyli'deki ilk markalı konut projesinin Rings İstanbul olduğunu belirterek, “Satışa başladığımız zaman bölgede başka proje yoktu ama diğer önemli firmalar da gelince bölgenin gelişimiyle ilgili hiçbir tereddüt kalmadı” dedi.

Çekmeköy örneği

Ahmet Gülşen, projede satışa çıkan konutların yüzde 60'ının alıcılarla buluştuğunu belirterek, projeye özellikle ailelerin ilgi gösterdiğini anlattı. Küçük daire alan yatırımcıların bile bu projede büyük daireleri tercih ettiğini dile getiren Gülşen, “Burada dikey yaşamdan kurtulmak isteyenlere iyi bir alternatif sunuyoruz. Çekmeköy'deki benzer gelişim burada da yaşanacak. Fakat buranın daha büyük avantajları var” değerlendirmesini yaptı.

Ahmet Gülşen, ilaçta gösterdikleri hassasiyetin aynısını inşa etikleri konutlara da gösterdiklerinin altını çizerek, “İlaçta asla ödün veremeyeceğiniz noktalar vardır. Konutta da aynı şekilde. Bu nedenle çok kaliteli konut üretiyoruz” diye konuştu.

Ahmet Gülşen, Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan projede uyguladıkları kampanyaya da değinerek, yüzde 1 peşinle 120 ay vadede yüzde 0.85 faiz oranıyla banka kredisi kullandırdıklarını, ayrıca firma bünyesinde yüzde 25 peşinle 60 ay sıfır faizli ödeme imkanı tanıdıklarını kaydetti. Gülşen, projenin ilk etabının Mayıs 2013'te teslim edileceğini de vurguladı

AVM'de kiralama dönemi

Rings İstanbul'un büyük bir AVM'ye ev sahipliği de yapacağını anlatan Ahmet Gülşen, “Bölgenin ilk AVM'sini yapıyoruz. Burada farklı bir konsept uygulayacağız ve güzel bir marka karması yapacağız. Dükkanların da kiralamasına başlıyoruz” dedi. Ahmet Gülşen,2013 sonunda açmayı planladıkları AVM'de çok sayıda mağaza, sinema salonları, çocuk eğlence merkezi, teknoloji marketi ve hipermarket bulunacağını söyledi.

Bilfen okulu da geliyor

Ahmet Gülşen, projenin bir diğer özelliğinin ise Bilfen ile yaptıkları anlaşma olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Bilfen Anaokulu ve İlköğretim Okulu da Rings İstanbul bünyesinde yer alıyor. Kapalı yüzme havuzundan müzik odasına, resim atölyesinden bilgisayar laboratuvarına, fen laboratuvarından etüd odalarına kadar 6 bin metrekare kapalı kullanım alanına sahip Bilfen Anaokulu ve İlköğretim Okulu, ilk etabın teslimi ile paralel olarak eğitim-öğretim hayatına başlayacak.”

Milliyet- Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Rings İstanbul örnek daire görüntüleri
  • 24.03.2014 15:59

Rings İstanbul örnek daire görüntüleri

Konutların hemen teslim edildiği ve yaşamın başladığı Rings İstanbul'da çatı dub ...

Ahmet Gülşen Doğa Yatırım'ı anlatıyor
  • 28.12.2013 16:01

Ahmet Gülşen Doğa Yatırım'ı anlatıyor

Doğa Yatırım Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen şirket ile ilgili emlaktason ...

Ahmet Gülşen, Rings İstanbul'u anlattı!
  • 18.01.2013 16:59

Ahmet Gülşen, Rings İstanbul'u anlattı!

Rings İstanbul Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen, Sancaktepe'de inşa edilen ...

Rings İstanbul Sancaktepe’nin reklam filmi!
  • 21.09.2012 15:54

Rings İstanbul Sancaktepe’nin reklam filmi!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Rings İstanbul’un reklam fi ...

Rings İstanbul, bölgenin tek alışveriş merkezi olacak!
  • 09.02.2012 11:47

Rings İstanbul, bölgenin tek alışveriş merkezi olacak!

Selin Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen, Rings İstanbul projesi hakkın ...

Rings İstanbul'da 2+1 örnek daire foto galerisi için tıklayın!
  • 16.10.2012 14:37

Rings İstanbul'da 2+1 örnek daire foto galerisi için tıklayın!

Selin Yapı imzasıyla Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesinin 2+ ...