maritbet girişmaritbet
Güneydoğu'nun en büyük konut projesi Antepia tanıtıldı

Güneydoğu'nun en büyük konut projesi Antepia tanıtıldı

Sinpaş Yapı ve Nakıboğlu, Gaziantep'te temalı konut projesi inşa ediyor. Antepia'daki 1.8 milyon liralık yalılar şimdiden tükendi

Kaynak: : Selma ŞENOL/ Bugün
 
Sinpaş Yapı, Nakıboğlu ailesiyle ortaklaşa Gaziantep'de Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve en büyük temalı konut projesini hayata geçiriyor.

3 bin 470 konutluk 'Antepia Projesi'nin ilk etabının yüzde 45'i tanıtıma çıkmadan satılırken, 1,8 milyon liralık fiyatıyla en pahalı konutlar olan yalılar tükendi. Aralık ayında inşaatına başlanan proje 1,2 milyar dolarlık yatırım değeriyle 560 dönüm alana kurulacak.
 
Dev biyolojik gölet
Zirve Üniversitesi ve Güneydoğu bölgesine hitap edecek araştırma ve uygulama hastanesiyle 1 milyon metrekare alana yayılan Antepia projesi ilkleriyle de dikkat çekiyor. Dünya'nın en büyük biyolojik göletinin yer aldığı projede, bölgede bir ilk özelliği taşıyan golf sahası ve yelken kulubünün yanında tenis kortları, otel, agora meydanı, anfi tiyatro, deniz feneri konseptiyle tasarlanan fener kafe Gazianteplilere yeni bir yaşam tarzı sunacak.
 
5000 kişi çalışacak
Tanıtım toplantısında konuşan Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, proje tamamlandığında bölgenin birinci konut alanı olacağını belirterek, inşaatla ilgili ihalenin bu ay içinde gerçekleştirileceğini söyledi. Çelik, ilk etapta bulunan 470 konutun yüzde 45'inin satıldığını beş etap halinde gerçekleşecek projenin her etabının iki yılda teslim edileceğini açıkladı. Çelik, proejenin GAP'tan sonraki en büyük yatırım olduğuna ve 5 bin kişiye istihdam sağlayacağına dikkat çekti. Paralel Yapı Genel Müdürü Taner Nakıboğlu da, bölgede lükse olan talebin projenin çıkışında etkili olduğunu söyledi.
75 bin metrekare büyüklüğündeki biyolojik gölet kapsamında hayata geçirilecek yelken kulubü denizi olmayan şehirde Gazianteplilere Yelken sporunda deneyim elde etme şansı verecek.
 
22 katlı kulede rezidans daireler
Antepia projesi bünyesinde rezidans kulesini de barındırıyor. 22 katlı yüksekliğiyle şehrin en yükse binalarından olmaya aday kulede ailelerin yaşam tarzına uygun büyüklükte daireler bulunacak. Zirve Üniversitesi Kızılhisar kampüsünün yanındaki arazide yapılan konutların ilk etabı Mart 2013'de teslim edilecek.

 

Antepia iletişim bilgileri
Web: www.antepia.com.tr
Tel: 0342 444 19 74


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz