maritbet girişmaritbet
Eroğlu Yapı Platform Merter'i satışa sundu

Eroğlu Yapı Platform Merter'i satışa sundu

Eroğlu Yapı, merakla beklenen Merter projesini nihayet satışa çıkardı. Platform Merter adındaki projede fiyatlar 371 bin liradan başlıyor, 3 milyon 640 bin liraya kadar çıkıyor

Eroğlu Yapı, daha önce Vakko'dan satın aldığı Merter arsasında inşaatına başladığı Platform Merter projesini dün ön satışa çıkardı. 33 bin 700 metrekare arsa üzerinde yapılan ve ilk etapta bir blokta 111 konutun satışa çıktığı projede fiyatlar 371 bin liradan başlıyor ve 3 milyon 640 bin liraya kadar yükseliyor. Satışa çıktıktan sonra birkaç saat içinde 20 dairenin satıldığı projede 75 metrekare ile 500 metrekare arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 ve 5+1 (penthouse) daireler bulunuyor. Projede yüzde 25 peşinatla 120 aya kadar Vakıfbank ve İş Bankası'ndan kredi kullanılabiliyor. Banka kredilerinde komisyon ve dosya masrafı alınmıyor.

Eroğlu yapı'nın diğer projelerinde olduğu gibi bu projede de KDV, tapu masrafları, harç ve iskan bedelleriyle içinde ocak, bulaşık makinesi, fırın, davlumbazı bulunduğu ankastreler ve portmanto fiyatlara dahil.

Platform Merter'de çok sayıda sosyal ve spor tesislerine yer veriliyor. Projedeki diğer bloğun ise eylül ayında satışa çıkarılması planlanıyor. Eğlence konseptli alışveriş merkezinin de yer alacağı Platform'd inşaatın 30 Mayıs 2013'te tamamlanması planlanıyor. Örnek dairesi hazırlanan ve satış ofisinde  hizmet vermeye başlanan projede inşaat da büyük bir hızla ilerliyor ve temel atılıyor.

Web: http://www.platform-merter.com/

Tel: 444 37 97

  • Etiketler:

Yorum Yaz