maritbet girişmaritbet
ELITE SIDE SATIŞA ÇIKTI

ELITE SIDE SATIŞA ÇIKTI

Şua İnşaat'ın Pendik'te inşasına başladığı Elite Side projesi düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

Şua İnşaat tarafından Pendik'te 25 bin metrekare arsa üzerinde inşasına başlanan Elite Side 8 Aralık Perşembe günü, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısında görücüye çıktı.

METREKARE FİYATI

Pendik'in en değerli noktasında konumlandırılan projede uygulanan fiyatlar bölgeye kıyasla düşük seviyelerde tutuluyor. Metrekaresi 2 bin TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunulan Elite Side öngörülen ciro 120 bin TL civarında.

Birinci etabında 300, ikinci etabında 100 konut ola üzere toplam 400 konutun yer aldığı Elite Side estetik mimarisi, birbirinin önünü kapatmayacak şekilde tasarlanan blokları ve geniş peyzaj alanlarıyla Şua İnşaat kalitesini yansıtıyor. Toplamda 7 bloktan oluşan projede 3'ü ikiz blok biri tek blok olarak tasarlanıp blokları 4 binada toplayarak peyzaja daha da fazla yer ayrılması sağlandı.

Şua İnşaat'ın Atakent'te inşası devam eden Elite City projesinde olduğu gibi Pendik'te inşasına başladığı yeni projesi Elite Side'da da porselen dış cephe kaplaması uygulanacak.

Elite Side, porselen kaplı cepheleriyle ve çevreye saygılı tasarımıyla Pendik'te yepyeni bir yaşam alanı oluşturuyor. Yazın ve kışın kullanıma uygun olarak tasarlanan yüzme havuzunun açılabilir ve kapanabilir olması da birçok benzer projenin önüne geçmesini sağlıyor. Ayrıca projede yer alan çocuk havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve kafeteryalar ile geniş sosyal yaşam alanları sunuluyor. Site içinde araç trafiğinin önüne geçen kapalı otoparkın yanı sıra üç ayrı noktada dış cepler halinde oluşturulan açık otopark alanları da misafir ve LPG'li araçlara ayrılacak. Site içini çevreleyen halka şeklinde tasarlanan yolda sadece peyzaj bakımı, tamirat, taşınma ve ambulans dışında araç dolaşımına izin verilmeyecek ve bu yol bisiklet ve yürüyüş yolu olarak kullanılacak.

Elite Side'da tüm ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlanan 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. 6 adet de ticari ünitenin yer alacağı projede ticari üniteler alt blok olarak tasarlanıp giriş çıkışlarının site dışında tutulması sağlandı ve peyzaj alanından kısıtlamanın önüne geçildi.

KONUM

Bölgenin cazibe merkezinde konumlanan Elite Side, büyük AVM'lere birkaç dakikalık mesafede bulunuyor. Ayrıca projenin çevresinde de 5 yıldızlı 3 adet otel yer alıyor. Bölgenin tüm önemli noktalarına kolay ulaşım olanağı bulunan Elite Side, Türkiye'nin en büyük hastanesi olan Marmara Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne 2 dk, Kadıköy metrosuna ve Marmaray hattı duraklarına 300 ila 500 metre uzaklıkta konumlanıyor. Ayrıca proje çevresinde kamu idari binaları, eğitim kurumları ve yat limanı yer alıyor. E5 yan yolu üzerinde yer alan Elite Side ulaşım akslarının kesişme noktasında, havaalanına, deniz otobüsüne, Metro'ya ve yakın gelecekte ulaşacak Marmaray hattına yakın bir mesafe bulunuyor.

Düzenlenen basın toplantısında, Elite Side projeleriyle Pendik'e değer katacaklarını belirten Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya; "Şua İnşaat olarak bugüne kadar inşa ettiğimiz konutlardaki öncelikli amacımız ticari odaklı olmayıp, çevre odaklı ve müşteri odaklı olmuştur. Şua İnşaat bugün, geldiği noktaya bu ilkeler doğrultusunda ulaşmıştır. Aynı amaç doğrultusunda Pendik'te de son derece modern ve çevreye saygılı bir projenin inşasına başladık. Elite markalı konutlarımızın en yenisi olan Elite Side projemizle Şua İnşaat kalitesini en iyi şekilde yansıtacağız. Projelerimizden konut satın alan her aile ve yatırımcı daha ilk alımdan itibaren vaat edilenin ve bölge ortalamasının üzerinde bir yatırım yapmış olduklarını görmekteler. Projelerimizden yatırım amaçlı gayrimenkul alan birçok kişi konutlarının satış ve kiralama kararlarından vazgeçerek, oturum amaçlı kullanmaya başlamışlardır ki, bu da bizim için büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Yine bu projelerden kazanç elde eden yatırımcılar sonraki projelerimize de yatırım yaparak tasarruflarını değerlendirmişlerdir." şeklinde konuştu.

Satışların başladığı ilk haftada yoğun talep aldıklarını ve büyük kısmının oturumcu ağırlıklı olduğunu belirten Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıcalı; "Projemizi kalitesine kıyasla düşük fiyatlarla satışa sunduk. Elite Side'da kısa süreliğine geçerli olacak lansman fiyatlarıyla dairelerin metrekaresi 2 bin TL'den başlıyor. Bundan 11 ay önce Elite City basın toplantımızda, proje tesliminde konut alıcılarına %60 oranında prim getireceğiniz söylemiştik fakat bu rakamın %80'leri bulması bekleniyor. Bugün Elite Side projemiz için de %60 oranında prim getireceğini söyleyelim ama bu miktarın 2013 olarak belirttiğimiz teslim sonrasındaki dönemde aşılacağına da inandığımı belirtmek isterim." dedi.

Elite Side İletişim Bilgileri

Web adresi: http://eliteside.com.tr

Telefon: 216 390 91 92

Fax: 216 390 91 41

Mail: [email protected]

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elite Side şehrin yeni simgesi olmaya aday!
  • 16.05.2012 14:39

Elite Side şehrin yeni simgesi olmaya aday!

Şua İnşaat'ın Elite Side projesi youğn ilgi görüyor ...

Elite Side satış ofisini sizler için gezdik
  • 30.03.2012 14:49

Elite Side satış ofisini sizler için gezdik

Şua inşaat’ın Elite Side Pendik projesinin satış ofisinde projenin maketini ince ...

SARICALI İLE RÖPORTAJ
  • 10.12.2011 13:16

SARICALI İLE RÖPORTAJ

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı, Pendik'te hayata geçirecekl ...

ELITE SIDE LANSMAN
  • 10.12.2011 13:10

ELITE SIDE LANSMAN

Şua İnşaat tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Elite Side projesi düzenlenen ...

Elite bir yaşam için yapmanız gereken sadece tek şey var
  • 19.08.2014 16:40

Elite bir yaşam için yapmanız gereken sadece tek şey var

Pendik'te 17 bin metrekare arsa üzerine kurulan Elite Side'ta fiyatlar 300 bin l ...

Elite Side Pendik'te 300 bin liraya 2+1
  • 19.05.2014 15:35

Elite Side Pendik'te 300 bin liraya 2+1

Dört blokta 300 daireden meydana gelen Elite Side projesinde fiyatlar 300 bin li ...