maritbet girişmaritbet
Demirli Grup'un Tuzla Projesi'nden ilk bilgiler!

Demirli Grup'un Tuzla Projesi'nden ilk bilgiler!

Mimari tasarımını ACG Architects'in üstlendiği Demirli Grup Tuzla Projesi, tuzla'da üç ana yolun birleşme noktasında ilçeye hakim bir konumda yükselecek

 

Demirli Park, Demirli Shine ve Green Hill Villaları gibi bir çok projeye hayat vermiş olan Demirli Grup, Tuzla'da yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor. 
 
 
İstanbul'un en güneydeki ilçes,i doğudan batıya geçiş kapısı Tuzla'da inşa edilecek olan Demirli Grup Tuzla Projesi, Türkiye'nin en büyük tersanesi, önemli üretim tesisleri, Formula 1 Pisti ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı ile dikkat çekiyor.
 
 
Mimari tasarımını ACG Architects'in üstlendiği Demirli Grup Tuzla Projesi, tuzla'da üç ana yolun birleşme noktasında ilçeye hakim bir konumda yükselecek. Her yeri gören ve her yerden görülen Demirli Grup Tuzla Projesi, yaşam alanları, alışveriş merkezi, sosyal tesisleriyle modern Tuzla'ya yakışan bir mimari kompleks...
 
 
14 bin 600 metrekare toplam alana sahip olan Demirli Grup Tuzla Projesi'nin toprak üstü inşaat alanı 39 bin 712 metrekare, yeraltı inşaat alanı ise 27 bin 300 metrekare olarak belirlendi.
 
 
 
 
Demirli Grup İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 444 3 448
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Demirli Grup'un Tuzla Projesi'nden ilk bilgiler!
  • 29.10.2012 16:41

Demirli Grup'un Tuzla Projesi'nden ilk bilgiler!

Mimari tasarımını ACG Architects'in üstlendiği Demirli Grup Tuzla Projesi, tuzla ...