maritbet girişmaritbet
Bodrum Gündoğan’a “Gülman Group” damgası

Bodrum Gündoğan’a “Gülman Group” damgası

Tatil Cenneti Bodrum’un gözde yerleşim merkezlerinden biri olan Gündoğan’da “Gülman Group” ayrıcalığı ile benzersiz iki yeni villa projesi hayata geçi

1952 yılında kurulan ve gayrimenkul sektöründe farklı projeler ile adından oldukça fazla söz ettiren “Gülman Group”, yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bodrum'un cennet köşelerinden Gündoğan'da Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli iki niş projeyi hayata geçiren “Gülman Group”, 30 Haziran 2015'te Maslak'taki genel merkezlerinde düzenlenen basın toplantısı ile yeni projelerinin ilk tanıtımını gerçekleştirdi. Basın toplantısında ev sahipliğini Gülman Group'un Yönetim Kurulu BaşkanıPolat Gülman yaptı. 

2014 yılı içerisinde İstanbul'da Elor Holding işbirliği ile tamamlanan ve kısa sürede tüm satışı gerçekleşen “Nest Ortaköy” projesinden sonra rotasını, Ege'nin incisi Bodrum'a çeviren “Gülman Group”; tatilcilerin en yoğun ilgi gösterdiği Gündoğan'a iki dev proje kazandırdı. 

Doğalkaya Bodrum Villaları

Adını yerleşim yerindeki sağlam, doğal kayalardan alan ve tertemiz bir denize sahip olan “Doğalkaya Bodrum Villaları”, ışıltısı ile Bodrum aşıklarının adeta gözlerini kamaştıracak. Doğalkaya Bodrum; arsa sahipliği ve müteahhitliğini Kemal Gülman ile Necdet Ulucan'ın üstlendiği Gündoğan'ın en güzel lokasyonunda bulunuyor. 12,000 fidanın hayat bulduğu terasları, yeşilin her tonu ile süslenen bahçeleri, 235m2'lik sitenin tuzlu su havuzu (sahil kenarındaki 5 villanın kendine özel harici havuzları da mevcuttur) tenis kortu, spor salonu, dünya mutfaklarından en seçkin lezzetlerin buluştuğu enfes bir lokantası ve zengin kavı ile emsallerinden çok farklı bir yaşam tarzı sunuyor. Bunların yanı sıra proje içinde geniş bir sahil şeridinde hem güneşlenme terasları, hem tekne iskelesi hem de sessiz çim dinlenme alanları mevcut.  

Fiera Vista Bodrum

Proje; adını Gündoğan'ın eşsiz koyunda ki yerleşim yerinden alan ‘Gururlu Manzara' yani “Fiera Vista” adı ile hayat buluyor. Norm Yapı ve Gülman Group ortaklığı ile gerçekleşen proje ile lüks ve konfor yeniden yorumlanıyor. Her villa kendine özel havuzu, dekorasyonu ve alternatif hizmetleri ile farklı deneyimler yaşamak isteyenlerin adresi olacak. 

Polat Gülman: “Villalı site yaşantısına yeni bir soluk getiriyoruz”.

Bodrum Gündoğan'da inşa edilen Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista projelerinin basın toplantısında kısa bir konuşma yapan Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, “Bodrum gibi doğası, sosyal hayatı ve eşsiz deniziyle Türkiye'nin güzide tatil cennetlerinden birine yatırım yapmak bizi oldukça mutlu ediyor. Bodrum Yarımadası'nın doğal yapısına uygun olarak geliştirdiğimiz her iki villa projemiz Gündoğan'ı yaşamak ve benzersiz bir keyif almak için hayata geçirildi” dedi. Bugüne kadar Bodrum'da Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde Hypodrum Alışveriş Merkezi,  Yalıkavak ve Türkbükü'de olmak üzere birçok başarılı projeye imza attıklarını belirten Polat Gülman; “Bodrum'da Gülman Group çatısı altında inşa ettiğimiz alışveriş merkezi ve konut projeleri kısa sürede hedefine ulaştı. Bu başarılar Bodrum'daki iş hacmimizi büyütme kararımızda büyük rol oynadı” dedi. 

Doğalkaya Bodrum 15, Fiera Vista 18 villadan oluşuyor

Muhteşem deniz manzaralı villaları, sınırsız, benzersiz sosyal yaşamı ile tatil anlayışını yeniden tanımlayacak olan Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli villa projelerinin, mimari konseptleri ile de Gündoğan'ın yeni ikonları arasında yer alacağını belirten Polat Gülman, “34,000metrekare alan üzerine kurulu olan Doğalkaya Bodrum projemiz, adını doğal kayalar üzerine kurulmasından alıyor. Bodrum'un beyaz, mavi ve yeşil konsepti ile tasarlanan Doğalkaya Bodrum'da; deniz kenarında iki ayrı iskele, 235metrekarelik ortak kullanımlı tuzlu su havuzu, kapalı-açık otopark alanları, içinde fitness, sauna ve masaj odasının da bulunduğu sosyal tesis ve taş fırından restoranı bulunuyor. Site sakinlerine konforlu ve kolay bir yaşamı bir arada sunan Doğalkaya Bodrum, 120 metrekare ile 500 metrekare arasında 15 adet birbirinden eşsiz manzaralı villalardan oluşuyor. Her villanın ayrıca kendine özel bahçe, teras ve kapalı otopark alanı mevcut. 

Polat Gülman sözlerini ‘‘Bodrum'daki diğer projemiz Fiera Vista ise yeşil alanları ile beraber 18,900 metrekare deniz manzaralı arsa üzerine konumlandırıldı. Tipik bir İspanyol evi olarak tasarlanan projemiz Bodrum Gündoğan koyunun en değerli bitkileriyle süslendi. Villalar kendilerine ait özel bahçeleri ve havuzlarının yanı sıra 240 metrekare ile 380 metrekare arasında 18 adet niş villadan oluşuyor” şeklinde bitirdi.

Haberin röportaj videosu için tıklayın

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gülman Group konut projeleri!
  • 21.11.2017 16:13

Gülman Group konut projeleri!

Gülman Group, hayata geçirdiği konut projelerini tek videoda tanıtıyor. ...

Polat Gülman, Bodrum projelerinin detaylarını açıkladı
  • 01.07.2015 15:27

Polat Gülman, Bodrum projelerinin detaylarını açıkladı

Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, Bodrum Gündoğan'da geliştirdik ...

Polat Gülman Quasar İstanbul Mecidiyeköy'ü anlattı!
  • 28.02.2013 16:24

Polat Gülman Quasar İstanbul Mecidiyeköy'ü anlattı!

Viatrans İcra Kurulu Üyesi Polat Gülman emlaktasondakika.com ekibinden Songül Ka ...

Gülman Group, Bodrum'a odaklandı
  • 05.12.2015 11:28

Gülman Group, Bodrum'a odaklandı

Gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atan Gülman Group, yeni projesi i ...

Gülman Group ile Norm Yapı’nın mayası tuttu
  • 02.07.2015 17:44

Gülman Group ile Norm Yapı’nın mayası tuttu

Bodrum Gündoğan’da geliştirilen Fiera Vista’da buluşan Gülman Group ile Norm Yap ...

Markalı projeler Bodrum’da fiyatları uçurdu
  • 30.06.2015 17:07

Markalı projeler Bodrum’da fiyatları uçurdu

Son dönemde markalı konutların ve nihai tüketicinin tercih ettiği Bodrum’da konu ...