maritbet girişmaritbet
Başakşehir Arterium 4. Kısım'da satışlar başladı!

Başakşehir Arterium 4. Kısım'da satışlar başladı!

Başakşehir’de bir ilk. Hem ev hem ofis olarak kullanıma uygun, tamamı stüdyo, 2 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon dairelerden oluşan özgün, genç ve modern bir yapı: Arterium 4. Kısım!

Başakşehir'de bir ilk. Hem ev hem ofis olarak kullanıma uygun, tamamı stüdyo, 2 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon dairelerden oluşan özgün, genç ve modern bir yapı: Arterium 4. Kısım!

Alanları 44 metrekare ila 97 metrekare arasında değişen konutların bulunduğu Arterium 4. Kısım, 87 daireden meydana geliyor. 2013'te açılacak metro istasyonuna sadece yürüme mesafesinde olan Arterium 4. Kısım, Başakşehir'de konumlandırılıyor. 

Hayatın tadını çıkartırken işinizden geri kalmayın. İşinizin peşinde koşarken huzur ve eğlenceden kopmayın. Burada evinizi daha çok sevmeniz için birçok nedeniniz var! 

İster ev ister ofis olarak kullanın 

Mimari özgünlüğüyle dikkat çeken proje, nitelikli kurgusu ve ince detaylarıyla müşterilerinizi gönül rahatlığıyla ağırlayabileceğiniz şık bir ortam sunuyor. Yüzde 60'ı yeşile ayrılan Arterium, 24 saat güvenlik ile korunuyor. Kapalı yüzme havuzu, fitness & wellness center, çok amaçlı salon ve kafeler yanı sıra süpermarketten pastaneye, eczaneden giyime kadar çok çeşitli mağazalar Arterium'da yer alıyor. 

Arterium İletişim Bilgileri;

Web: http://www.arterium.com.tr

Telefon: 0212 485 98 00

Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başakşehir Arterium 4. Kısım'da satışlar başladı!
  • 27.05.2013 16:14

Başakşehir Arterium 4. Kısım'da satışlar başladı!

Başakşehir’de bir ilk. Hem ev hem ofis olarak kullanıma uygun, tamamı stüdyo, 2 ...