maritbet girişmaritbet
Altınoran, Çankaya'da kayak keyfini yaşatıyor!

Altınoran, Çankaya'da kayak keyfini yaşatıyor!

Sinpaş'ın Altınoran projesi, sömestir tatilinin gelişiyle beraber çocukların ve ailelerinin uğrak yeri oldu.

Sadece Altınoran'da yaşayanların değil Ankaralı'ların da ilgi odağı olan, Türkiye'deki tek şehir içi kayak merkezi Snowland ve Extramland çocukların yeni gözdesi.

Sinpaş Yapı'nın Çankaya'da bulunan Altınoran projesi içinde yer alan sosyal donatılar, sadece site sakinlerinin değil bütün Ankaralı çocukların ilgi odağı oldu. Ankara'da şehir dışına çıkmadan çocuklarını kayak yapmaya götüren aileler keyifle vakit geçiriyor. Çocukların ilgi çekici etkinlikleri ilk kez deneyimlediği Altınoran, sömestir tatilinin yeni gözdesi oldu. Altınoran içersinde bulunan Altınoran Çarşı ile aileler yeme - içme alanlarında keyif yaparken, vadi manzarası eşliğinde teleferikle Snowland, ExtremeLand'e inebiliyor. 

altınoran kayak

Çankaya'da kayak keyfi

Çocukların en çok ilgi gösterdiği yılın 365 gün kayak yapılabilen Türkiye'deki tek şehir içi kayak merkezi Snowland, kayak yapmak ve öğrenmek isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Dileyenler 5-10 kişilik gruplar oluşturup profesyonel bir ekip tarafından en modern metotlarla kayak, snowboard ve buz pateni eğitimi alabiliyor. Merkezde tüm kayak ekipmanlarını kiralamak da mümkün. Profesyonel eğitmenlerden ders alan çocuklar kısa sürede alıştırma pistinden profesyonel atlama rampasının olduğu 30 bin metrekarelik piste geçerek, kayak yapmanın tadını çıkartmaya başlıyor. 

Birbirinden keyifli seçenekler sunan proje içinde yer alan buz pisti de eğlenceli görüntülere sahne oluyor. Çocuklar tatilin tadını doyasıya çıkartırken, aileler de dilerse çocuklarına eşlik edebiliyor ya da pistin kafesinde çocuklarını izleyebiliyor. Teleferikle ulaşım imkânı veren Snowland, kayakta hız kesmek istemeyenler için pistin yanı başına kurulan telesiyej ile de pisti tırmanma şansı veriyor. Teleferik dışında Snowland'e aileler Altınoran çevresinden araçla gitmeyi de tercih edebiliyor.

altınoran snowland

Maceracı çocuklar, zirveye tırmanıyor

Proje içinde yer alan maceraperestler için özel tasarlanan ExtremeLand macera parkı ile metrelerce yükseklikteki ip parkurlara tırmanan çocuklar, adrenalin dolu heyecanlı anlar yaşıyor.

Gökyüzünde yürüme deneyimi

Çocuklar ve ailelerin resim çektirmek için projede ziyaret ettikleri diğer bir alan ise Altınoran Çarşı'nın İmrahor vadisine bakan bölümünde yer alan Skywalk. 250 metre yüksekliğindeki cam platformu ile gökyüzünde yürüme deneyimi yaşatan platform Altınoran Çarşı'nın yanı başında bulunuyor. Skywalk deneyiminin sonrası aileler Altınoran Çarşı'da İmrahor Vadisi eşliğinde Sturbucks'dan kahvelerini yudumlayarak manzaranın keyfini çıkarıyorlar.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı
  • 24.01.2022 16:48

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı

Sinpaş, Çekmeköy'de hayata geçireceği Koru Aura projesinin lansmanını gerçekleşt ...

Sinpaş Altınoran projesinin inşaatından görüntüler!
  • 28.03.2015 15:29

Sinpaş Altınoran projesinin inşaatından görüntüler!

Ankara'da hayata geçirilen Sinpaş Altınoran projesinin inşaat çalışmaları tüm hı ...

Snowland Türkiye çok yakında Ankara'da!
  • 28.03.2015 15:27

Snowland Türkiye çok yakında Ankara'da!

Yazın sıcağında bile kayak yapma fırsatı sunan dünyanın en büyük snow pisti Anka ...

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!
  • 11.12.2014 17:55

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!

Son 5 yılda en çok konut satan firma olan Sinpaş, Ankara'da bir basın toplantısı ...

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!
  • 03.12.2014 10:26

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!

Sinpaş, 40. yılını kutladığı şu günlerde yeni bir video yayınlayarak, müşteriler ...