maritbet girişmaritbet
35. Sokak Evleri 140.000 TL’den satışa çıktı!

35. Sokak Evleri 140.000 TL’den satışa çıktı!

35. Sokak Evleri 140.000 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Özel lansman fiyatları Halk Bankası ve Yapıkredi Bankası’nın cazip oranları ile 120 aya kadar kredilendirilebiliyor

Özel lansman fiyatları Halk Bankası ve Yapıkredi Bankası'nın cazip oranları ile 120 aya kadar kredilendirilebiliyor. 3
5. Sokak 6 tip ve 555 konuttan oluşuyor, her evin özel kapalı otopark alanı bulunuyor:
Stüdyo Daireler: Otoparktan bağlantılı olan bu tipler, 12 metrelik uzun cepheleri ile bahçe ile bütünleşmektedir. İç mekanda ısısal konfordan, gün ışığına, havalandırmadan net, ferah mekan kullanımına olanak veren yegane müstakil yaşam alanlarındandır. Oldukça geniş bahçe kullanım olanağı ile farklılık taşır.

Stüdyo Daireler: 81 m2
1 + 1 Bahçeli ve 1 + 1 Balkonlu seçenekleri ile 140.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
2+1 Daireler: Tüm yaşam alanları tek katta çözülmüş iki yatak odalı daire tipi evler Dolayısıyla, merdivenden kaynaklanan alan kaybına neden olmaksızın çözülmüş plan kurguları var. Üst üste ve yan yana gelerek vaziyet planında şekillenen bu ev tiplerinin geniş balkonları bulunuyor. 1 araçlık özel kapalı otoparka sahiptir.

2 + 1 Daireler: 102 m2
2 + 1 Daireler 190.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.
2+1 Bahçe Dubleksleri: Otoparktan irtibatlı bu tipler sokakla ilişkilerini, sokak boyunca modüler olarak tekrarlayan asansör ve merdivenler ile sağlamaktadır. 9 metrelik uzun cepheleri ile bahçeye açılan bu ev tipinin en önemli özelliklerinden biri de yaşam mekanlarının doğal ortamla bütünleşiyor olmasıdır. 1 araçlık özel kapalı otoparka sahiptir.

2 + 1 Bahçe Dubleksleri: 128 m2
2 + 1 Bahçeli Dubleksler 220.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
3+1 Bahçe Dubleksleri: Otoparktan bağlantılı olan bu tipler sokakla bağlantılarını merdiven ve asansörlü açık avlular ile sağlarlar. 12 metrelik uzun cepheleri ile bahçeyle bütünleşen bu evler, doğal yaşamı bir adım daha yakınınızda hissettirecektir. 3 odalı ve dubleks kurgulanan bu tipte, mutfak da dahil olmak üzere tüm yaşam alanlarının bahçeyle ilişkili. 2 araçlık kapalı özel otoparka sahip

3+1 Bahçe Dubleksleri: 181 m2
3 + 1 Bahçeli Dubleksler 300.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
Sıra Evler: Sokağın bahçeli ve balkonlu seçeneklere sahip ev tipleridir. Ana hatları dikdörtgen şeklinde oluşturulan kat planlarında, bahçe ve sokak cepheleri altışar metrelik kısa cephelerden oluşmuştur. 12 metrelik uzun kenarları bitişik nizamda kurgulanan, ortak komşu duvarları sayesinde en verimli ısı yalıtımı değerine sahiptir. İç mekan, güneşin ışık oyunlarıyla renklenmekte, salondaki galeri gün ışığını daha keyifli hale getirmektedir. Üç yatak odalı olarak kurgulanan Sıra Evler, ideal kullanım alanları ile kullanıcıya iki katlı evde müstakil konut yaşam olanakları sunmaktadır. İki araçlık kapalı özel otoparka sahiptir.

 
Sıra Evler Tipi: 178 m2
3+1 Balkonlu ve 3+1 Bahçeli seçenekleri ile 260.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
Avlulu Evler: İki araçlık kapalı özel otoparkıyla sokaktan kopmayan yaşam değerleri ile birlikte kendi iç avlusuna sahip ev tipleridir. Avlu ile birlikte bahçe kullanımı avantajını da sağlıyor. Tüm yaşam alanlarını kucaklayan bir avlusu bulunuyor. Aynı zamanda sokağın giriş katında bir misafir odası, üst katında üç yatak odası kurgulanmış en büyük ev tipi olma özelliği ile geniş aileleler için tercih sebebi Mutfakların sokakla bağlantı kurduğu bu ev tipinde, sokağa ve bahçeye geniş cepheler bırakılmıştır. Doğal ışık, doğal havalandırma, ısısal konfor şartları sağlanmış.
Avlulu Evler Tipi: 272 m2
4+1 Balkonlu ve 4+1 Bahçeli seçenekleri ile 425.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

35. Sokak proje bilgileri
Yatırımcı: Akşan Etüd Müşavirlik Mühendislik A.Ş.
Mimari Proje: Teğet Mimarlık
Mekanik Proje: Tanrıöver
Elektrik Proje: ECC Mühendislik
Statik Proje: Akkon Çelik Yapı Sistemleri San. Tic. AŞ.– Proje Grubu
Zemin Etüdü: Batı Zemin
Yapı Denetim: Avrasya Yapı Denetim
Çelik Yapı Proje ve Uygulama: Akkon Çelik Yapı Sistemleri San. Tic. AŞ.
Breeam Danışmanı: Turkeco İnşaat ve Enerji
Toplam İş Süresi: 24 ay
 
 

35. Sokak iletişim bilgileri
Web: http://www.otuzbesincisokak.com/
Web: www.aksanyapi.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 232 444 55 35


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz