maritbet girişmaritbet
Kentsel dönüşüm kapı talebini patlatacak!

Kentsel dönüşüm kapı talebini patlatacak!

Kastamonu Entegre, dönüşümle birlikte kapı talebinin artacağını açıkladı.

Kapı sektörü, kentsel dönüşümün yaratacağı yeni konut arzı ile yerinde iyileştirmelerden olumlu şekilde etkileniyor. Bu kapsamda 7 milyon konutun yeniden yapılması ya da yerinde iyileştirilmesi ile önümüzdeki yıllarda 56 milyona yakın kapı talebinin oluşacağı tahmin ediliyor. Dorpan ve Doorlam markalarıyla, iki farklı ürün kategorisinde değişik model ve yüzeylerdeki kapı panellerini sektörün beğenisine sunan Kastamonu Entegre'nin CEO'su Haluk Yıldız, her gün 4000 konutun iç kapısı için gerekli kapı panelini üretme kapasitesine sahip olduklarını belirtiyor.

Sektöründe önemli bir role sahip olan ve tüketicinin alışkanlıklarını değiştiren kapı panellerini ‘Dünyaya Açılan Kapı' sloganı ile üreten Kastamonu Entegre, küresel pazarda da gücünü ve etkisini gün geçtikçe daha fazla gösteriyor. Türkiye'de ağaç bazlı panel sektörünün en büyük oyuncusu Kastamonu Entegre, kapı paneli üretim kapasitesinde dünyada 3. sırada bulunuyor. 

Kastamonu Entegre'nin kapıları dünyaya açılıyor

Şirketin Romanya'daki kapı paneli tesisinde üretilen "Dorpan" markalı kapı panelleri Orta Amerika'dan Hindistan'a kadar 40 ülkeye ihraç ediliyor. Yıllık 19,5 milyon adet üretim ile Avrupa'nın ikinci, dünyanın üçüncü büyük tesisinde üretilen "Dorpan" hazır kapı paneli Kastamonu Entegre'nin küresel markası olarak yükselişini sürdürüyor. Dorpan markası birbirinden farklı 15 şekil, 1 düz deseni ve kendi ahşap şeklinin dokusuyla estetik bir görünüm sunuyor. Dorpan modelleri arasında; Anatolia, Aspendos, Assos, Perge, Simena, Side, Patara, Efes, Hitit, Artemis, Sumela, Olympos, Smirna, Truva, Bergama ve Myra bulunuyor. 

Dört milimetre MDF üzerine dekoratif kağıt kaplı hazır paneller olan Doorlam ürünleri ise preslendikten hemen sonra kullanılabilir özelliğiyle beş farklı renk seçenekleriyle müşteriye ulaşıyor. Ekstra cila, boya gibi işlemler gerektirmeyen Doorlam kapı panelleri, uygulamada maliyet ve zaman avantajı sağlıyor. 

Türkiye'nin kapı konseptini değiştirmiş olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Kastamonu Entegre CEO'su Haluk Yıldız, kapı üretiminde standartları belirleyen ve daha da yükselten bir marka olarak zirvedeki konumunu korumaya devam ettiklerini belirterek şunları söyledi: "Türkiye'de kapı paneli alanında en üst noktada üretim yapan Kastamonu Entegre'nin bu başarısının arkasında, özenle seçilmiş, üstün nitelikli odun hammaddesi, yüksek teknoloji ürünü makine ve ekipman ile yüksek performanslı üretim, iyi eğitimli, konusunun uzmanı ekip gözetiminde yapılan üretim, müşterilere sunulan ürünlerin kalitesinde süreklilik ve hizmette güvenilirlik yatıyor. Dorpan ürünleri, kapı üreticilerine sağlam, verimli ve hızlı üretim imkânı sunarken çevre dostu özelliği, zengin model - ölçü seçenekleri ve uygulamada sunduğu kolaylık ile tercihte bir numaradaki yerini koruyor."

 

Yorum Yaz