maritbet girişmaritbet
TPF'nin Van'a yaptırdığı okulun açılışı yapıldı!

TPF'nin Van'a yaptırdığı okulun açılışı yapıldı!

TPF'nin deprem mağduru Van'ın Erciş ilçesinin Gözütok köyünde yaptırdığı 12 derslikli okulun açılışı gerçekleştirildi

 

TPF Başkanı Selamet Aygün konuşmasında şöyle dedi: "Buradaki vatandaşlarımız depremle boğuşurken, bizim de Anadolu'nun değişik bölgelerinde kalbimiz buradaki insanlarla beraber attı. Buradaki acıyı kalbimizde duyduk, buranın derdiyle dertlendik.
 
Federasyon olarak sosyal sorumluluk projelerine her zaman sıcak bakan bir kuruluşuz. Daha önce Pakistan'da sel felaketi yaşandığında, üyelerimizin ve esnafımızın katkısıyla federasyon olarak büyük katkıda bulunduk. Geçen yıl Somali'de bir kuraklık yaşandı, bu kuraklığa kayıtsız kalmadık. Somali'ye kalkan ilk uçağın yarısını biz doldurduk. Geçen yıl Van'da deprem oldu, federasyon üyeleri bizzat kendileri Van'a gelerek yaraların sarılmasına yardımcı olmaya çalıştılar. 
 
Van'a yardım sürecinde İstanbul'un belediyeleri Van'ın köylerini kendi aralarında paylaştılar. Çekmeköy belediyemiz; 'Van, Erciş, Gözütok Köyünde bir okul yapım işi var, siz yapar mısınız?' dediğinde, biz de 'Hay hay, seve seve yaparız.' dedik. Yine Ümraniye belediyemiz Erciş'in Taşlıçayır köyünde bir taziye evi ve bir sağlık ocağı yapımı işini bize intikal ettirdiklerinde Perakendeciler Federasyonu yönetim kurulu ve üyeleri olarak hızlı bir şekilde  bu inşaatların yapımına başlama kararı verdik.  Öncelikle üyelerimize ve bölgedeki Perder'in yetkililerine  teşekkür ederim.
 
Burada Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen Perder yetkililerimiz var. Ankara Perder Başkanımız, İzmir Bölge Başkanımız, Konya Bölge Başkanımız, Ankdeniz Perder Başkanımız, Çukurova Perder Başkanımız buradalar.  İnsanımızın Van'da çektiği sıkıntıyı Türkiye'nin her yerinde hisseden esnafımızın bu çabasının hayırlara vesile olmasını dilerim."
 
Retail News

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 500 perakendecisi Ege'de buluştu!
  • 20.10.2012 09:50

Türkiye'nin 500 perakendecisi Ege'de buluştu!

Türkiye'nin dört bir yanından 500 perakendeci, İzmir'de düzenlenen Ege Perakende ...

TPF'nin Van'a yaptırdığı okulun açılışı yapıldı!
  • 11.10.2012 08:36

TPF'nin Van'a yaptırdığı okulun açılışı yapıldı!

TPF'nin deprem mağduru Van'ın Erciş ilçesinin Gözütok köyünde yaptırdığı 12 ders ...

Yerel Zincirler Buluşuyor organizasyonu başladı!
  • 26.04.2012 10:35

Yerel Zincirler Buluşuyor organizasyonu başladı!

Türkiye'nin perakende liderlerini bir araya getiren 2 günlük 'Yerel Zincirler Bu ...