maritbet girişmaritbet
Konya Selçuklu'ya 2 yılda 200 milyon TL’lik yatırım yapıldı!

Konya Selçuklu'ya 2 yılda 200 milyon TL’lik yatırım yapıldı!

Başkan Uğur İbrahim Altay, 2 yılda 200 milyon liralık yatırım sözüne bu temel atmalarla birlikte başladıklarını belirtti.

Başkan Uğur İbrahim Altay, 2 yılda 200 milyon liralık yatırım sözüne bu temel atmalarla birlikte başladıklarını belirterek, "Bu 3 tesisin maliyeti 2 milyon 800 bin lira civarında yolacak. Göreve geldiğimiz günden bugüne 4 sağlık tesisinin açılışını gerçekleştirdik. Bu gün 2 tanesinin daha temelini atmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Selçuklu Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 2 Aile Sağlığı Merkezi ile 1 Sosyal Tesisin temeli Hocacihan Mahallesinde düzenlenen törenle atıldı. Törende konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2 yılda 200 milyon liralık yatırım sözüne bu temel atmalarla birlikte başladıklarını belirterek, "Bu 3 tesisin maliyeti 2 milyon 800 bin lira civarında olacak. Göreve geldiğimiz günden bugüne 4 sağlık tesisinin açılışını gerçekleştirdik. Bugün 2 tanesinin daha temelini atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak Selçuklu'nun nüfusu her yıl 20 bin artıyor. Bu artışı karşılamak adına çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Sosyal tesis olarak ise 2 tesisimizin inşaatı tamamlandı. Bugün buna bir ilave daha yapıyoruz. Bu tesislerimizin içinde yüzme havuzu, spor salonu, emekli konağı ve kütüphaneler bulunacak. Her mahalleye yatırım yapmaya bundan sonra da devam edeceğiz. Her mahallemizin eksiklerini ve sorunlarını ele alıyor ve hizmetlerimizi buna göre yapıyoruz" dedi.

Törende konuşan İl Sağlık müdürü Hasan Küçükkendirci Başkan Altay'a Sağlık alanında yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür etti. Konuşmalardan sonra II Müftüsü Şükrü Özbuğday tarafından dua yapıldı. Duanın ardından Başkan Uğur İbrahim Altay ve protokol üyeleri, hazırlanan butonlara basarak Hocacihan 100. Yıl Aile Sağlığı Merkezi, Hocacihan 100. Yıl Sosyal Tesisi ve Şeyh Şamil Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'nin temelini birlikte attılar.

3 TESİSİN MAALİYETİ 2 MİLYON 800 BİN TL

Hocacihan Sosyal Tesisi; 1735 metrekare inşaat alınan sahip 3 katlı ve bünyesinde yüzme havuzu, sauna, ticaret alanları yer alıyor. Tesis 180 günde tamamlanacak ve 178 bin TL'ye mal olacak. 4 Aile Hekiminin görev yapabileceği Hocacihan ve Şeyh Şamil Aile Sağlığı Merkezleri 1081 metrekare inşaat alına sahip, bodrum, zemin kat ve birinci kattan oluşuyor. 617 bin TL'ye mal edilecek tesisler 180 günde tamamlanacak.

Selçuk Özkan/Haberdar

Yorum Yaz

Benzer Haberler

7 ilde kamulaştırma kararı alındı
  • 03.06.2017 09:47

7 ilde kamulaştırma kararı alındı

Bakanlar Kurulu ve İçişleri Bakanlığı 7 ilde acil kamulaştırma kararı aldı. ...

Konya Selçuklu'da 6 adet arsa satışa çıkarıldı!
  • 02.05.2017 09:30

Konya Selçuklu'da 6 adet arsa satışa çıkarıldı!

Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı Yazır, Yeni Selçuk ve Dikilitaş Mahallesi'nde ...

Selçuklu’da satılık gayrimenkuller!
  • 19.08.2016 09:10

Selçuklu’da satılık gayrimenkuller!

Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı, 3 farklı bölgede bulunan arsaları düzenleyec ...

Mevlana şehri Konya’da satılık değerli arsa için sayılı günler!
  • 01.08.2014 11:42

Mevlana şehri Konya’da satılık değerli arsa için sayılı günler!

Konya Selçuklu’da satışa çıkarılan arsa için 12 Ağustos’ta ihale düzenlenecek ...

Konya Selçuklu Belediyesi akaryakıt ve konut arsaları satıyor
  • 21.10.2013 08:12

Konya Selçuklu Belediyesi akaryakıt ve konut arsaları satıyor

Selçuklu Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine Dikilitaş ve Yazır Mahallelerin ...