maritbet girişmaritbet
Ankara Siteler’in Samsun Yolu’na bakan cephesi yenilenecek!

Ankara Siteler’in Samsun Yolu’na bakan cephesi yenilenecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, mobilya sektörünün kalbi olarak nitelendirelen Siteler’in, Samsun Yolu’na bakan dış cephesinin yenileneceğini söyledi

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, mobilya sektörünün kalbi olarak nitelendirelen Siteler'in, Samsun Yolu'na bakan dış cephesinin yenileneceğini söyledi.

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, “her ilçede halka iftar” programının finalini Altındağ'da gerçekleştirdi. Yaklaşık 6 bin 500 vatandaş ile birlikte oruç açan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Siteler esnafına müjde verdi.

Mobilya sektörünün kalbi olarak nitelendirilen Siteler'in ana cadde ve Samsun Yolu üzerine bakan tüm cephelerini yenileyeceklerini ifade eden Gökçek, şunları söyledi:

Önümüzdeki ay meclise geliyor

“Siteler esnafına yeni bir müjdem var. Önümüzdeki ay Belediye Meclisi'nde kararımızı alıyoruz. Bu yıl içerisinde kış aylarında başlayarak, Siteler'in ana caddeye, Samsun Yolu'na bakan bütün cephelerini Büyükşehir Belediyesi bütçesinden harcayacağımız paralarla mükemmel şekilde değiştiriyoruz.”

Rötuş yapmak yeterli olmaz

Ankara Hürriyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, “Siteler müjdesi”ni, Siteler esnafı ve muhalefete sordu. Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, şöyle konuştu:

“Siteler'in yeni bir görünüm kazanması gerçekten çok güzel olur. Çünkü içeride işçiliğiniz ne kadar iyi olursa olsun insanlar dış görünüme daha çok önem veriyor. Zaten uzun süredir beklediğimiz bir çalışma ancak Siteler için yalnızca dış cepheye rötuş yapmak yeterli olmaz.

Köklü çözümler de bekliyoruz

Ankara'da Türkiye'nin en büyük ve en iyi mobilya sektörü var. Buna rağmen esnaf zor ve sıkıntılı günler geçiriyor. Daha köklü çözümler de bekliyoruz. Yeni bir görüntü kazanan Siteler'de sosyal donatı ve mesleki eğitim açısında dan önemli gelişmeler kaydedebilirsek o zaman yalnızca Türkiye'de değil tüm dünyada Siteler mobilyası hak ettiği değer ve önemi kazanacaktır.”

Siteler'in daha büyük sorunları var

SİTELER'in dış cephe giydirme konusu Büyükşehir Belediiye Meclisi'ne gelmesi halinde ret oyu vereceklerini kaydeden CHP Grup Başkan Vekili Fazıl Güleken, “Siteler'in daha büyük sorunları var. Bunun en başında da ekonomik sorunlar geliyor. Dünyanın en kaliteli mobilya üretimine sahip olan Siteler, bugün Türkiye'de birçok ilin gerisine düştü. Dış cephe yenilemesi Siteler esnafının birinci önceliği olamaz, esnaf bununla ilglenmez. Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Grubu olarak gerekli inceleme ve araştırmalar yapılmadan tek tip giydirme mantığını doğru bulmuyoruz” diye konuştu.

Her türlü desteğe hazırız

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'ne Sİteler'le ilgili her türlü kararda destek vereceklerini kaydeden MHP Grubu Sözcüsü İbrahim Uyar ise, “Siteler esnafı şu günlerde çok sıkıntılı. Onlara grup olarak her türlü projede destek olacağız. Dış cephe giydirme konusu Siteler'in albenisini artıracaktır. Tabi Büyükşehir Belediyesi'nin alt yapı ve yol gibi çalışmalar da yapması lazım” dedi.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"
  • 26.04.2024 16:45

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi" ilk seferini tamamladı. D ...

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"
  • 28.02.2024 16:08

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ul ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...

Akadia İncek; Ankara'nın En Prestijli ve En Gözde Konut Projesi
  • 18.10.2022 16:20

Akadia İncek; Ankara'nın En Prestijli ve En Gözde Konut Projesi

Ankara'da, İncek Bulvarı'na çok yakın bir konumda hayata geçirilen Akadia İncek, ...

Ankara, Avrupa'da ağustos ayında en ucuz tüketen başkent oldu!
  • 09.09.2022 13:22

Ankara, Avrupa'da ağustos ayında en ucuz tüketen başkent oldu!

Ankara, ağustosta ilk kademe mesken aboneleri için kilovatsaat başına 1,44 lira ...