maritbet girişmaritbet
Solarkent’te kurtaran kampanya! 100 ay sıfır faiz!

Solarkent’te kurtaran kampanya! 100 ay sıfır faiz!

Solarkent’in “0” faizle 100 ay vade ile peşinat ve ilk taksiti eve taşındıktan sonra ödeme imkanı sunan yeni kampanyası büyük ilgi görüyor

 

Solarkent'in “0” faizle 100 ay vade ile peşinat ve ilk taksiti eve taşındıktan sonra ödeme imkanı sunan yeni kampanyası büyük ilgi görüyor. Aydınlı Yapı'nın inşaat sektöründeki ilk projesi olan ve Esenyurt'ta yükselen Solarkent'te 25 Eylül'de başlayan kampanyayla kalan konutların yüzde 71'i satıldı. “Faizden, kiradan, peşinattan ve taksitlerden kurtaran” kampanya Kasım sonuna kadar devam edecek.

Ödeme koşullarıyla sektörde bir ilke imza atan kampanyanın gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirten Solarkent Proje Koordinatörü Alpay Çepni, “Kampanya öncesi elimizdeki yüzde 20'lik konut stokunu bitirmeyi hedeflemiştik. Kampanyanın gördüğü yoğun ilgi, bu hedefe ulaşacağımıza işaret ediyor. Kampanya öncesinde güçlendirdiğimiz profesyonel satış kadromuz ve Ediz Giray yönetimindeki Avrupa Proje Yönetimi ile çözüm ortaklığımız sayesinde, satış ofisimize yapılan ziyaretlerin yarısı satışa dönüyor. Şu anda bölgenin en çok konut satılan, en hareketli projesi Solarkent” dedi.

Çepni, “Solarkent, ‘gerçek 0 faiz' sunan, TEFE ve TÜFE artışlarından etkilenmeyen tek konut projesi. Peşinat ve taksitleri eve taşınınca alan ve ‘0' faizle 100 ay vade imkanı sunan kampanyamız, sektörde farkını ortaya koymuş oldu” diye konuştu.

Kasım sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında Solarkent'ten ev alanlar, peşinatı resmi teslim tarihi olan Nisan 2011'de, ilk taksitlerini ise Ekim 2011'de ödeyecek ve “0” faizle 100 ay vade imkanından yararlanacak. Kampanyayla ayrıca yüzde 0,30 faizle 96 ay, yüzde 0,40 faizle 120 ay, yüzde 0,64 faizle de 180 ay taksit imkanı sunuluyor.

Solarkent iletişim bilgileri
Web: www.solarkent.com
Tel: 0 212 444 44 09

  • Etiketler:

Yorum Yaz