maritbet girişmaritbet
PARKONE DOLARI SABİTLEDİ!

PARKONE DOLARI SABİTLEDİ!

Uskumruköy'de Mitaş Gayrimenkul tarafından inşa edilen ParkOne projesi kapsamındaki satışlarında dolar kurunu sabitledi.

ParkOne projesinden ev sahibi olacakların dolar kurunda yaşanan dalgalanmalardan etkilenmemeleri için dolar kuru 1.65 TL'ye sabidendi.


ParkOne Satış Koordinatörü Vivian Levi, konut sahiplerinin tüm beklentilerini karşılayacak bir proje hayata geçirdiklerini müşterilerinin dövizdeki dalgalanmalardan olumsuz etkilenmelerini engellemek üzere dolar kurunu 1.65 TL'ye sabitlediklerini söylüyor.


Satıştan başlayarak satış sonrası desteğe kadar ev sahiplerinin ihtiyaç duydukları her an yanlarında olacaklarını belirten Levi, "Müşterilerimize verdiğimiz değeri satış politikamızda da gösteriyoruz.


Saşlarımızda belirlediğimiz 1.65 TL sabit döviz kuru ile kurdaki arüşı projemizden ev sahibi olmak isteyenler lehine işletiyoruz" diyor.


Yüzde 50'si satıldı İlk etabı 41 konuttan meydana gelen ve yüzde 50'sinin satışının gerçekleştiği ParkONE projesinde satışı devam eden 5 adet tripleks daire, 3 adet bahçe dubleksi, 8 adet çatı dubleksi ve 2 adet bahçe katı bulunuyor. Kendine ait havuzu ve bahçesi olan 279Mitaş Gayrimenkul tarafından Uskumruköy'de inşa edilen ParkOne projesinde dolar kuru 1.65 TL'ye sabitlendi. 379 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede ev alacakların dövizdeki dalgalanmalardan etkilenmelerini önlemek üzere böyle bir kampanya yapıldığı belirtiliyor.


292 metrekarelik tripleks daireler 631 bin - 930 bin dolar arasında değişen fiyatlardan satışa sunulurken, depo alanlarıyla birlikte 226-240 metrekare büyüklüğüne sahip çatı dublekslerinin fiyatı 379 bin ile 501 bin dolar arasında değişiyor. 204-217 metrekare büyüklüğündeki bahçe dubleksleri 500 bin ile 569 bin dolarken 315 metrekare olan bahçe katlarının saüş fiyatı 592 bin ile 699 bin dolar arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Projede peyzaj düzenlemesi ve sosyal alanlara da önem verildiğine işaret eden Levi, "12 dönümü yeşil alan ve sosyal tesislere ayırdığımız projede, yüzme havuzu, açık ve kapalı kafe alanı, hamam, sauna, yoga- pilates stüdyosu, mini golf, çocuk oyun kulübü, çim havuzu, yapay nehir ve davet odası bulunuyor. Proje her konutun kendine has bahçesi veya geniş hobi odası olacak şekilde tasarlandı" diyor.


12 dönümü yeşil alan Peyzaj düzenlemesi ve sosyal alanlara önem verilen projenin 12 dönümü yeşil alan ve sosyal tesislerden oluşuyor. Bu alanlarda; yüzme havuzu, açık ve kapalı kafe alanı, hamam, sauna, yoga- plates stüdyosu, mini golf, çocuk oyun kulübü, çim havuzu, yapay nehir ve davet odası bulunuyor. Ayrıca proje her konutun kendine has bahçesi veya geniş hobi odası olacak şekilde tasarlanmış.

Economist

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kentsel dönüşüm yarısı bizden kampanyası son durum!
  • 27.04.2023 15:08

Kentsel dönüşüm yarısı bizden kampanyası son durum!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yarısı Bizden" kampa ...

Bakan Nebati: "Bu bir konut kampanyası değil, gayrimenkul finans mimarisidir"
  • 12.01.2023 17:08

Bakan Nebati: "Bu bir konut kampanyası değil, gayrimenkul finans mimarisidir"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AAtölye'de düzenlenen AA Editör Masası' ...

Yeni Evim kampanyası reklam filmi yayında!
  • 04.01.2023 13:31

Yeni Evim kampanyası reklam filmi yayında!

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası olarak açıklanan Yeni Evim kampanyası re ...

TOKİ İlk Evim ve İlk İş Yerim kampanyasının tüm detayları
  • 14.09.2022 16:33

TOKİ İlk Evim ve İlk İş Yerim kampanyasının tüm detayları

TOKİ İlk Evim kampanya başvuru şartları belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim D ...

Cumhurbaşkanı, TOKİ İlk Evim Sosyal Konut Detaylarını Açıkladı
  • 13.09.2022 17:01

Cumhurbaşkanı, TOKİ İlk Evim Sosyal Konut Detaylarını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ İlk Evim ve İlk İş Yerim Sosyal Konut k ...

TOKİ Başkanı Bulut, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi tanıtımında konuştu
  • 13.09.2022 17:00

TOKİ Başkanı Bulut, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi tanıtımında konuştu

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yeni sosyal konut kampanyası ile ...