maritbet girişmaritbet
Tekno Kule Vinç kiralama parkına yeni modeller ekleyecek!

Tekno Kule Vinç kiralama parkına yeni modeller ekleyecek!

Manitowoc Crane Group çatısı altında Potain marka kule vinçlerin, satış ve pazarlama faaliyetlerini yürüten Tekno Kule Vinç Grubu, Teknovinç Kiralama Parkı’na yeni ve farklı modelde kule vinçlerinin ilavesini planlıyor

Manitowoc Crane Group çatısı altında Potain marka kule vinçlerin, satış ve pazarlama faaliyetlerini yürüten Tekno Kule Vinç Grubu, Teknovinç Kiralama Parkı'na yeni ve farklı modelde kule vinçlerinin ilavesini planlıyor. Kule vinç kiralama hizmetlerini profesyonel anlamda başlatan ilk firma olduklarını, aynı zamanda Teknovinç markası ile Türkiye'nin en büyük kule vinç parkına sahip olduklarını ileri süren Tekno Vinç Grup Başkanı Sinan Türeyen, Teknovinç Kiralama Parkı, yeni kule vinçlerin ilavesiyle ‘Türkiye'nin en büyük ve en genç kiralık kule vinç parkı' olma özelliğini pekiştirmektedir” dedi. Türeyen, 2013 ve sonrasına yönelik Teknovinç Kiralama Parkı'na yeni ve farklı modelde kule vinçlerin ilavesini planladıklarını kaydetti.

Geçen yılın firmaları açısından başarılı bir yıl olduğuna işaret eden Türeyen, 2012 yılı itibarıyla yaklaşık 25 milyon dolarlık kule vinç satış cirosu yakaladıklarını, 2013 yılı için ise satış grafiğinin umut verici olduğunu söyledi. Türeyen, yeni bir model kule vinç olan Manitowoc/Potain'in dünya lansmanını Türkiye'de yapmayı planladıklarını belirterek, yeni teknolojiler ile geliştirilen bu modelin, müşterilerin taleplerini fazlası ile karşılayacağını düşündüklerini ifade etti.

“Kentsel dönüşüm, kule vinç talebini artıracak”

Kentsel dönüşüm projelerinin, özellikle konut inşaatının vazgeçilmezi olan kule vinç talebini artıracağı değerlendirmesinde bulunan Sinan Türeyen, hem satışta hem de kiralamada ortaya çıkacak olan talep artışı için gerekli çalışmaları tamamladıklarını bildirdi. Kule vinç kullanımındaki artışa rağmen, şantiyelerde düzenli bir teknik denetim yapılmadığını vurgulayan Türeyen, “Mevcut prosedür yetersizdir ve uygulanmamaktadır. Acilen bağımsız kuruluşlarca yapılması şart olan teknik denetimlerin yürürlüğe girmesi gereklidir” şeklinde konuştu.

Tekno Kule Vinç Grubu olarak ayrıca Stros marka personel ve malzeme asansörlerinin de satış ve satış sonrası hizmetlerini yürüttüklerini dile getiren Sinan Türeyen, “İlk önceliğimiz ‘güvenlik' prensibiyle tasarlanan ve imal edilen Stros cephe asansörleri tüm prestijli projelerde kullanılmaktadır” açıklamasında bulundu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tekno Kule Vinç kiralama parkına yeni modeller ekleyecek!
  • 28.05.2013 15:16

Tekno Kule Vinç kiralama parkına yeni modeller ekleyecek!

Manitowoc Crane Group çatısı altında Potain marka kule vinçlerin, satış ve pazar ...