maritbet girişmaritbet
Dizayn Grup, Çorlu fabrikasıyla ek parça üretim merkezi olma hedefinde!

Dizayn Grup, Çorlu fabrikasıyla ek parça üretim merkezi olma hedefinde!

Dizayn Grup Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İhsan Aksu, 2013 yılının ilk yarısının beklentilerini karşıladığını ifade etti

Doğalgaz sektörüne çok çeşitli ürünlerle katkıda bulunduklarını söyleyen Dizayn Grup Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İhsan Aksu, PE 80 doğalgaz boru ve ek parçaların yanı sıra radyatörler ve diğer yardımcı malzemeler ile birlikte geniş bir ürün gamı ile sektöre hitap ettiklerini aktardı.

2013 yılının ilk yarısının beklentilerini karşıladığını ifade eden Aksu, “Yeni ürünlerimiz ve yenilenen ürünlerimiz ile yıla iyi bir giriş yapacağımızı tahmin ediyorduk. Özellikle üst yapıda birçok ürünü yeniledik ve yeni ürünler pazara sunduk. Hi-Tech 2 ve Nanotek 2 gibi kendi teknolojimizin birer üst versiyonu olan ürünler dışında Elit Pipe'ı kullanıcıların beğenisine sunduk. Bayi toplantısı, bayi satış temsilcileri eğitimi ve aktif saha çalışmaları ile desteklediğimiz bir süreç ve sonunda beklentilerimizi karşılayan bir yayılım olduğunu söyleyebiliriz. Tanışma sürecinin tamamlanıp satış hacminin ivmelenerek artacağı bir ikinci yarı yıl bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“Geçen sene Çorlu fabrikamızda büyük bir kapsam genişletme çalışmasına başlamıştık” hatırlatmasını yapan İhsan Aksu, hem fiziksel alan olarak hem de üretim kapasitesi anlamında firmalarını büyütecek bir yatırıma giriştiklerini aktardı. Yatırımı bu sene tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Aksu, “Bu yatırım ile yakın bölgeler için bir PPR ek parça üretim merkezi haline gelmeyi planlıyoruz” dedi. Yurtdışında aslında yeni olmadıkları ama bir süredir ihmal ettikleri pazarlara ihracatlarını geliştirme fırsatı bulduklarını kaydeden Aksu, “Gana, Kamerun, Güney Afrika, Çin gibi ülkelere ihracatımızı geliştirdik. Rusya ve bölge ülkeleri ile Ortadoğu ülkelerindeki kalıcı ve sürekli artan ticari faaliyetlerimize bu yıl da devam ediyoruz” açıklamasını yaptı. 

Dizayn Grup için Ar-Ge'nin, yapının ayrılmaz bir parçası olduğunu dile getiren Aksı, şunları söyledi:

“Şu an holding bünyesinde faaliyet gösteren Ar-Ge şirketimiz Mir Unique Solutions'ın temelleri, Dizayn Grup Ar-Ge bölümü olarak atıldı. Ar-Ge birimi, Dizayn Grup içinde büyüyerek grubun dışına taşar hale gelmesi ile ayrı bir firma haline geldi. Ayrı bir firma haline gelse de Dizayn Grup'u beslemeye devam ediyor. Ar-Ge firmamızın bir çıktısı olan Hi-Tech PPR Serisi'nin devamı olan Hi-Tech 2 de yine Ar-Ge şirketimize ait projedir. Elit Pipe da yine Ar-Ge firmamızın Dizayn Grup'a hazır olarak teslim ettiği yepyeni ve çok farklı bir ürün.”

2012 yılından itibaren de Ditroo kombilerin satışına başladıklarına da değinen İhsan Aksu, “Otomatik su dolumu, değiştirilebilir kapak, yüzde 20 modülasyon gibi üstün özelliklere sahip Ditroo kombiler ile doğalgazla ilişkili, ısıtma tesisatına yönelik ürünlerimizi tamamladık ve komple sistem satışını gerçekleştirebilir hale geldik. Ar-Ge firmamızın yürüttüğü ve doğalgazlı ya da doğalgazsız çalışan ve komple bina ısıtması ve soğutmasını en verimli şekilde gerçekleştirmeyi amaçlayan bazı projelerimiz var. Bunların çalışmaları sürüyor” bilgisini verdi.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dizayn Grup, Çorlu fabrikasıyla ek parça üretim merkezi olma hedefinde!
  • 25.09.2013 09:49

Dizayn Grup, Çorlu fabrikasıyla ek parça üretim merkezi olma hedefinde!

Dizayn Grup Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İhsan Aksu, 2013 yılının i ...