maritbet girişmaritbet
Dendro'dan Kaindl Two ve Three serisi

Dendro'dan Kaindl Two ve Three serisi

Bazen bir taşın üstünde yürür, bazen de bir Fransız sarayının koridorlarında dolaşır gibi ya da yemyeşil bir ormanda çimlere basar gibi… Tüm bunları yaşam alanlarımıza yansıtmak artık mümkün


 


 
Son moda, renk, desen ve trendleri yaşadığı ortama yansıtmak isteyenler ya da tarihi bir deseni veya dokuyu ya da beğendiği bir görüntüyü evindeki parke zemine işletmek isteyenler Türk Parke sektörünün öncü firması DENDRO tarafından Türkiye'ye getirilen Kaindl Two ve Three serisi ürünlere yoğun ilgi gösteriyor. Parke sektöründe yeni bir dönemi başlatan bu parkeler üzerine işlenen desenler, sonsuza kadar aynı kalıyor.

PARKEDE YENİ TREND ‘KAINDL'
Dekorasyon trendlerinin sürekli değiştiği ve ahşap ürünlerine olan talebin arttığı bir dönemde üretim tekniği olarak inkjet baskı yöntemini kullanan Avusturyalı Kaindl' firmasının uzay çağı teknolojisiyle ürettiği parkeler Türk piyasasındaki iç mimar ve tasarımcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Alışılagelmiş tasarımlardan sıyrılıp, kendi hayallerini zeminlere yansıtarak fark yaratmak isteyen tasarımcılar, DENDRO tarafından Türkiye'ye getirilen Kaindl Two ve Three Collection serisi ürünleri tercih ediyor.
 
HAYALLERİNİ ZEMİNE YANSITIYORLAR
DENDRO Genel Müdür Yardımcısı Serdar Saylan Kaindl ürünlerinin Türkiye'ye geldiği ilk günden bugüne kadar gerek iç mimarların gerekse kendi evini hayalleri doğrultusunda tasarlamak isteyen müşteriler tarafından ilgiyle karşılandığını belirtti.
SAYLAN inkjet baskı tekniği sayesinde parke üzerine saniyede 14 bin vuruşla işlenen desenlerin bozulmadan sonsuza kadar aynı kalmasının sağlandığını söyledi. “Yüzlerce yılda oluşmuş ve nesli tükenmek üzere olan ağaçların dokusunu doğaya herhangi bir zarar vermeden parke üzerine kalıcı bir şekilde işleyebiliyoruz. Ya da yüzlerce yıl önce tarihi bir eser üzerine yapılmış deseni, aslına zarar vermeden zemine aktarabiliyoruz. Kullanılan uzay teknolojisi sayesinde tasarımcıların hayal gücüne hitap edebildiğimiz için, tasarımda sınırları ortadan kaldırıyoruz” diyen Saylan Kaindl'in parke sektöründe trend belirleyici özelliğine dikkat çekti.  Serdar Saylan, ayrıca; Kaindl markası ile olan iş birlikteliklerinin Türk parke sektöründe yeni bir dönemi başlattığını bunun bir reform sayılabileceğini dile getirerek, yoğun ilgi gördükleri bu ürünleri bizzat yerinde görmek ve gerçek ahşap doku üzerine yapılan tasarımları incelemek isteyenlerin Fenerbahçe'deki DENDRO showroom'u başta olmak üzere Türkiye'deki DENDRO bayilerine ziyaret edebileceklerini ifade etti. 
 
DENDRO 2007 yılında faaliyete başladı
Sektörde seçkin zemin yapı üreticilerinden olan DENDRO Lamine Parke, ASPEN liderliğinde 2007 yılında sektöre adım atmış olup, kısa bir süre içinde Türk tasarımcıların vazgeçilmez markası olmayı başarmıştır.
DENDRO Firması en son teknolojik donanım ve profesyonel alt yapısı ile 60 bin metrekare açık ve 12 bin metrekare kapalı alanda, Avrupa standartlarında E1 kalitesinde üretim yapmaktadır.
 
Firma, aralıksız devam eden Ar-ge çalışmaları ve doğa dostu teknolojisi ile Türk tasarımcılarının ve kullanıcıların vazgeçilmez markası olmayı başarmıştır. Ahşabın ortam şartlarına karşı oluşturduğu genleşme gibi istenmeyen etkileri en aza indiren DENDRO Lamine parkeler, üç farklı ağaç katmanının çalışma yönleri birbirlerine dik açı oluşturacak şekilde yerleştirmesi ile oluşturulmaktadır.
 
Üç katmanlı yapısı sayesinde ahşabın doğal çalışması % 70 oranında yok ediliyor. Hassas fırınlarda kurutulan ahşap tabakaların E1 standardındaki özel tutkallarla bir araya getirilmesi ile oluşturulan DENDRO parkelerin panel uçlarında kullanılan 10 cm boyundaki Marine Grade su kontra plağı ile parkelerin birleşim yerleri, yapıya görüntü açısından ömür boyu koruma sağlamaktadır. Otomatik makinelerle uygulanan altı kat, özel UV sertleştirilmiş Bona X marka cila, DENDRO lamine parkeyi daha dayanıklı hale getirmektedir. DENDRO lamine parke, plank / iki strip ve üç strip lamine parke seçenekleri ve özel olarak fırçalanmış, yağlı, renklendirilmiş ürün seçenekleri ile de her zevke ve beğeniye uygun olarak hizmet vermeye devam ediyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz