maritbet girişmaritbet
Tilmaç’a gözü yaşlı veda

Tilmaç’a gözü yaşlı veda

Cuma günü katıldığı bir düğünde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşama veda eden Sümer Tilmaç, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

Sanatçı Sümer Tilmaç, zamansız ölümüyle sevenlerini yasa boğdu. Katıldığı düğünde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden usta oyuncunun naaşı, bugün Şakirin Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek için Karacaahmet Mezarlığı'na doğru yola çıkarıldı. Cenazeye Tilmaç'ın eşi, kızı ve yakınlarının yanı sıra bir çok sanatçı katıldı. Kızı Hande Tilmaç , caneze boyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Torunu Keremcem ise cenazeye üzerinde Sümer Tilmaç'ın bir fotoğrafının bulunduğu bir tişört ile katıldı.

'TÖRENLERİ SEVMEZDİ'

Kızı Hande Tilmaç, Sümer Tilmaç için cenaze töreni dışında bir merasim yapılmayacağını söyledi: “Tören yapmayacağız, çünkü babam öyle şeyleri sevmezdi. İstanbul'da benimle yaşıyordu, öyle bir vasiyeti hiç olmadı.” Hande Tilmaç, babasının son dönemdeki sağlık durumu hakkında da şöyle konuştu: “Babam kendine çok özen göstermezdi. İhmal ederdi. Kontrollere giderdi ama çok bakmazdı kendine. Bir lafı vardı, ‘Nerede trak, orada bırak' derdi. Vefasızlıktan yakınırdı ama küs olduğu biri yoktu. Herkesi barıştırdı, öyle gitti.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tilmaç’a gözü yaşlı veda
  • 14.06.2015 14:21

Tilmaç’a gözü yaşlı veda

Cuma günü katıldığı bir düğünde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşama veda eden Sü ...

Sümer Tilmaç hastaneye kaldırıldı
  • 22.01.2014 12:07

Sümer Tilmaç hastaneye kaldırıldı

Oyuncu Sümer Tilmaç, akciğerindeki rahatsızlık nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Ha ...