maritbet girişmaritbet
Şehit polisin ailesine ev alındı

Şehit polisin ailesine ev alındı

Siirt'te PKK'nın hücre evine yönelik operasyonda şehit olan özel harekât polisi Yalçın Yamaner'in ailesine ev alındı.

Şehit özel harekat polisi Yalçın Yamaner'in Siirt'te yaşayan eşi Hacer Yamaner, 2 çocuğu ile birlikte okulların tatile girmesinin ardından Ordu'nun Altınordu ilçesine yerleşmek istedi. Bunun üzerine Yamaner'in şehit olmasının ardından telefonla arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehit ailesine ev alınması yönündeki talimatı için çalışmalar hızlandırıldı.

ŞEHİT EŞİNİN ONAYI ALINDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'ya gelen şehit eşi Hacer Yamaner ve ağabeyi Yusuf Yamaner'e satın alacakları evi gösterdi. Başkan Yılmaz, şehit polisin ailesinin onayının ardından tapu işlemlerinin bir an önce tamamlanması için talimat verdi.Yılmaz, şehit ailesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını da iletti.

YENİ EVLERİNE YERLEŞECEKLER

Başkan Yılmaz, "Şehidimizin iki çocuğunun eğitimlerini de üstlendik. Bu çerçevede hem Cumhurbaşkanımızın talimatlarını yerine getirerek, aileye olan sorumluluğumuzun, şehidimize olan sorumluluğumuzun gereği üzerimize düşeni yapıyoruz. Şehidimizin eşi Siirt'te kalıyordu, şimdi okullar tatil oldu ve çocuklarıyla birlikte Ordu'ya gelecekler, yeni evlerine yerleşecekler. Çocukların okula kayıtlarını yaptırdık. Şehidimizin emanetlerine sahip çıkacağız" dedi.

"ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE SAHİP ÇIKTILAR"

Şehit Yamaner'in polis ağabeyi Yusuf Yamaner ise, ilk günden bu yana Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ev konusunda verdikleri sözü yerine getirerek, şehidimizin geride kalan ailesine sahip çıktılar. Allah herkesten razı olsun" dedi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şehit polisin ailesine ev alındı
  • 28.01.2016 10:28

Şehit polisin ailesine ev alındı

Siirt'te PKK'nın hücre evine yönelik operasyonda şehit olan özel harekât polisi ...