maritbet girişmaritbet
MODEKS 2013 Fuarı 20 Şubat’ta kapılarını açıyor!

MODEKS 2013 Fuarı 20 Şubat’ta kapılarını açıyor!

MODEKS 2013, Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 20-24 Şubat tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek

 

MODEKS 2013, Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 20-24 Şubat tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Mobilya sektörünün Bursa'daki buluşması için geri sayım başladı. Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Media Anemon işbirliğinde, TG Expo, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın destekleri alınarak hazırlanan MODEKS 2013, Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 20-24 Şubat tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. MODEKS Fuarı, ağaç sanayinin hızlı bir gelişme gösterdiği illerdeki firmaların katılımı ile 5 ayrı salonda toplam 30 bin metrekare alanda hazırlanıyor. Ev mobilyası, ofis mobilyası, aksesuar ve dekorasyon konularının ağırlıkta olduğu fuar, çağdaş bir yaşam için ihtiyaç duyulan modern ve işlevsel ürün ve çözümlerin ziyaretçilere tek çatı altında sunulacağı bir platform niteliği taşıyor. Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, MODEKS 2013'ün, Bursa'nın sektörde çok önemli bir yere sahip olmasının verdiği güçle oldukça renkli ve hareketli bir atmosferde gerçekleşeceğini söyledi. Ersözlü, "Türk mobilyasının bir dünya markası haline gelmesi ve ihracat rakamlarının hızla artması, söz konusu fuarın Bursa gibi sürekli gelişen ve yenilenen bir şehirde düzenlenmesiyle sektöre büyük bir ivme kazandıracaktır" dedi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

MODEKS 2013 Fuarı 20 Şubat’ta kapılarını açıyor!
  • 08.02.2013 08:24

MODEKS 2013 Fuarı 20 Şubat’ta kapılarını açıyor!

MODEKS 2013, Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 20-24 Şubat tarihleri ar ...