maritbet girişmaritbet
Beykoz Acarkent Sitesi'nde 'bantlı' soygun

Beykoz Acarkent Sitesi'nde 'bantlı' soygun

Güvenlik sistemleri ile çevrili Beykoz Acarkent Sitesi’ndeki 4 katlı villaya önceki gece saat 21.00 sıralarında hırsız girdi.

Beykoz Acarkent Sitesi'ndeki 4 katlı villaya önceki gece saat 21.00 sıralarında gelen yüzleri maskeli 5 kişi, köpeğin dışarı çıkması için açık bırakılan evin arka bahçe kapısından içeri girdi.

KASA BOŞ ÇIKTI

Soyguncular, salonda oturan N.İ.'yi silah tehdidi ile etkisiz hale getirip el ve ayaklarından ip ve koli bandı ile bağladı. Daha sonra evde olduğunu fark ettikleri N.İ.'nin oğlu C.İ.'yi de aynı yöntemle bağladılar.

Buldukları kasa boş çıkan soyguncular, yatak odasına girip masanın üzerinde bulunan yaklaşık 3 bin dolar para, 4 kol saati ve ziynet eşyaları ile bir otomobil anahtarını alarak otoparka yöneldi.

CİPİ ALIP KAÇTILAR

Soyguncular, ev sahibine ait bir cipi alarak olay yerinden kaçtı. Soyguncuların villadan ayrıldığını fark eden N.İ., bileklerindeki bağı kazağını sıyırarak çözmeyi başardı. Oğlunu da çözen N.İ., 155 Polis İmdat hattını aradı. Polis şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Çalınan cip, yaklaşık 1 saat sonra terk edilmiş halde bulundu.

RUSÇA KONUŞUYORLARDI

Çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye alan polis, parmak izi incelemesi yapıldı. Sitenin özel güvenlik görevlilerinin de ifadeleri alınırken, güvenlikçilerin olaydan haberdar olmadıkları, sağlıklı bilgi veremedikleri belirtildi. Polis, kendi aralarında Rusça konuştuğu öğrenilen şüphelilerin yakalanması için çalışıyor.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beykoz Acarkent Sitesi'nde 'bantlı' soygun
  • 31.01.2016 10:56

Beykoz Acarkent Sitesi'nde 'bantlı' soygun

Güvenlik sistemleri ile çevrili Beykoz Acarkent Sitesi’ndeki 4 katlı villaya önc ...

Beykoz Acarkent Sitesi'nde icradan satılık villa! 2 milyon 700 bin TL'ye!
  • 29.07.2013 09:46

Beykoz Acarkent Sitesi'nde icradan satılık villa! 2 milyon 700 bin TL'ye!

Beykoz İcra Dairesi, Acarkent Sitesi içinde yer alan villayı satmak üzere ihale ...