maritbet girişmaritbet
Kırmızının hüküm sürdüğü bir salon ister misiniz?

Kırmızının hüküm sürdüğü bir salon ister misiniz?

Kırmızıyı sadece yatak odanızda değil, salonlarınızda da kullananabilirsiniz. Birbirinden çekici kırmızı ağırlıklı dekorasyon fikirleri…

En şık kırmızı salonlar size ilham verecek. Kırmızı, oldukça dikkat çekici ve güçlü bir renk… Kullanıldığı alanlarda doğru seçimler yapılmazsa, dekorasyon facialarına da neden olabiliyor. Ancak yaşam alanlarınıza enerji ve sıcaklık getirmek için kırmızı rengi tercih etmek istiyorsanız, doğru dekorasyon fikirleri ile en şık salonlar mümkün.

Kırmızı rengin gücünden yararlanarak salondaki enerji akışını küçük ayrıntılarla da sağlayabilirsiniz. Örneğin kanepenin üzerine atacağınız birkaç yastık, perde, halı, aydınlatma unsurları ya da aksesuarlarda kırmızı rengi kullanabilirsiniz.

kırmızı

Eğer salonunuzda daha cesurca bir karar vermek istiyorsanız kırmızı rengin hakim olduğu bir yaşam alanı tam size göre. Örneğin kırmızı bir kanepe ya da kırmızı duvarlar kurgulayabilirsiniz. Ancak kırmızı renk kullanımı konusunda aşırıya kaçmamanızı tavsiye ederiz. Kırmızı kullanımını abartmanız, hem salonunuzu sıkıcı bir hale getirir hem de strese neden olabilir. Bu nedenle duvarların tümü yerine tek bir duvar kanadında kırmızı uygulayabilirsiniz. Böylelikle daha ferah ve şık bir dekorasyon uygulaması yapmış olursunuz. En şık kırmızı salonlar kurgulamak için pek çok seçenek mevcut.

salonda kırmızı

Şık, kullanışlı salonlar için ideal tonlar

Salonunuzu boğmadan kullanacağınız kırmızı ile birlikte gri, beyaz, açık mavi, çimen yeşili ve siyah renklere yer verebilirsiniz. Kırmızı rengi öne çıkartmak için siyah zeminler kullanabilir, gold renkle güçlü vurgular yapabilirsiniz. Özellikle küçük yaşam alanları için kırmızı ile birlikte gri ve beyazı kullanmak doğru bir seçim olacaktır. Açık renk kanepenizin üzerine kırmızı yastıklar atabilir, kırmızı-gri aksesuarlar kullanabilir ve kırmızı şapkalı bir abajuru salonunuzda kullanabilirsiniz. Kırmızı rengi lekeler şeklinde kullanarak salonunuzda daha yumuşak bir hava yakalayarak sıcak bir atmosfere sahip olabilirsiniz.

salonda kırmızı renkler

Kırmızıyı siyah ile birlikte kullanmak istiyorsanız dikkatli davranmalısınız. Kırmızı ve siyah bir salon dekorasyonu için sofistike çizgilere sahip tasarımlar seçebilirsiniz. Yoğunluk yerine kırmızı ve siyahı dengede tutmalısınız. Örneğin siyah-beyaz zebra desenli bir halı ve kırmızı kanepe, harika bir seçim olacaktır.
En şık kırmızı salonlar için mobilyadan aydınlatmaya, halıdan duvar dekorasyon fikirleri konusunda pek çok alternatif bulunuyor. En şık kırmızı salonlar konusunda ilham alabileceğiniz harika seçenekleri karşınıza getiriyoruz.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kırmızının hüküm sürdüğü bir salon ister misiniz?
  • 19.10.2016 15:06

Kırmızının hüküm sürdüğü bir salon ister misiniz?

Kırmızıyı sadece yatak odanızda değil, salonlarınızda da kullananabilirsiniz. Bi ...