maritbet girişmaritbet
Kalebodur’un Hexagon serisine tasarım ödülü!

Kalebodur’un Hexagon serisine tasarım ödülü!

Kalebodur, ‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde, ‘Hexagon’ serisi ile ‘İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü

Mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, Türkiye'de 4'üncü kez düzenlenen ‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'nde; kaplama malzemeleri kullanımına getirdiği yenilikçi yaklaşımdan dolayı, Hexagon serisi ile ‘En İyi Tasarım Ödülü'nü kazandı. 

Turquality programı etkinliği olarak Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) işbirliğiyle düzenlenen ödül organizasyonunda, toplam 13 kategoride 351 ürün başvurusu değerlendirmeye alındı. Yerli-yabancı 37 uzman tasarımcıdan oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu, Türkiye'nin jenerik markası Kalebodur da, yeni serisi Hexagon ile ‘İyi Tasarım Ödülü'ne layık görüldü. 

Yeni tasarımlarımızla pazarda fark oluşturacağız

Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Yenilikçi ürünlerimiz ve modern uygulamalarımızla attığımız önemli adımların, ‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri' gibi prestijli platformlarda ödüllendirilmesinden dolayı gururluyuz. Kaleseramik bünyesinde geliştirdiğimiz tasarımların ve tasarım yönetimi alanında oluşturduğumuz stratejide emin adımlar ile ilerlediğimizi, bu ödülle bir kez daha kanıtlamış olduk. Yeni tasarımlarımızla pazarda fark oluşturmaya devam edeceğiz” dedi. 

'Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin de katıldığı Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini bulurken, Kaleseramik adına ödülü Kaplama Malzemeleri Ürün&Tasarım Müdürü Zeliha Özay ve Tasarım Yönetimi Yöneticisi Gözde Tüfekçi Mercan aldı. 

Hexagon serisinde bütün karşıtlıklar ahenk içinde 

Geçmiş  ve modernin zarif birlikteliğinden zamansız bir şıklık oluşturan Kalebodur, birbirinden bağımsız uçları Hexagon serisinde bir araya getiriyor. Bu seride, bütün renkler ve duygular birbirinin içinde; sert ve yumuşak, sıcak ve soğuk, köşeli ve yuvarlak... Serideki bütün renkler, hem mekana apayrı bir hava katıyor, hem de tek bir bütünün parçası görüntüsü veriyor. Bütün karşıtlıkları ahenk içinde sunan Kalebodur'un karoları 20x20 cm ve 20x60 cm gibi sıra dışı ebatlardan oluşuyor. 

Hexagon serisinin zengin dekorları iki farklı dünyayı birleştiriyor; ‘Bold' ve ‘Heritage'. Dekor setleri ‘Bold' ve ‘Heritage' ile modern ve mimari geometrik detaylar, tarih ile iç içe yorumlanıyor. Hexagon serisinde, siyah ve krem renklerinin yanında cotto ve taupe tonlarından oluşan dört farklı rengin kusursuz uyumu öne çıkıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kalebodur’un Hexagon serisine tasarım ödülü!
  • 11.12.2014 11:09

Kalebodur’un Hexagon serisine tasarım ödülü!

Kalebodur, ‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde, ‘Hexagon’ serisi ile ...

Kalebodur Hexagon serisi ile mekanlar daha modern!
  • 18.11.2014 13:02

Kalebodur Hexagon serisi ile mekanlar daha modern!

Mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, geçmiş ve moder ...