maritbet girişmaritbet
Dekoratif tv ünitesi çeşitleri!

Dekoratif tv ünitesi çeşitleri!

Evleri teknolojinin nimetleriyle süslemek gibi bir durum var. Bunun en önemlisi tv’ler ve bunun doğurduğu tv ünitesi ihtiyacı.

Geniş alanlarda istenildiği gibi dekore edilebilen TV odaları dar odalarda ve küçük evlerde oldukça zor bir dekorasyon süreci ile dekore edilebiliyor. Her ölçüye göre farklı fikirler ile yapılan tv odları evlerin en şirin en şık ve en tatlı odaları haline geliyor. Küçük odalarda aile bireylerinin bir arada televizyon keyfi yapabileceği şirin tv odalarını birlikte inceleyelim.

Beyaz dekorasyonlar

Küçük odalarda beyaz ve tonlarını kullanarak daha geniş bir oda izlenimi bırakabilirsiniz. Bu oda içinde bir tv odası oluşturmak istiyorsanız düz ekran tv tercih edip bir tv ünitesi ile veya duvara monte ederek özel aksesuarlarla birlikte dekore edebilirsiniz. Renk uyumu ile şirin mi şirin bir tv odasına sahip olabilirsiniz.

Köşe takımları

Tv odalarında daha geniş alanlar oluşturmak için yapılması gereken köşe takımları tercih edilmesidir. Köşe takımları daha fazla oturum alanı sağlayacağı gibi küçük odalarda köşelerin dekorasyon içine dahil edilmesini de sağlayarak sizlere çok kullanışlı küçük ama geniş bir tv odası sahibi olma fırsatı sunacaktır.

Aydınlatmalar

Küçük tv odalarında tv ışığının şiddeti ve aydınlatmaların şiddeti siz rahatsız etmeyecek şekilde ayarlanmalıdır. Aksi durumda oda küçük olacağı için gözlerinizi rahatsız edecek ve sağlıklı bir tv odası oluşmayacaktır.

Renk ayrımları

Renk ayrımları

Tv odalarında en öneli detay renk ayrımlarının keskin bir şekilde yapılmasıdır. Renk ayrımları küçük tv odalarının daha geniş bir görünüme sahip olmasını sağlayacağı gibi dekorasyonunda oldukça şık ve zarif olmasını sağlayacaktır. Örnek tv odasında renkler odanın olduğundan büyük görünmesini sağlamış.

İşlevsel üniteler

Küçük evlerde ve odalarda tv ünitelerini işlevsel ve özellikli ünite olarak tercih ettiğinizde resimdeki gibi şık ve odayı daraltmayan aksine odayı daha geniş gösteren bir dekorasyona imza atabilirsiniz. Örnek dekorasyonda olduğu gibi düz renk tercihi odayı daha şirin gösterecektir.

Objeler ve tablolar

Objeler ve tablolar

Küçük odalarda tv ünitesi yerine duvarı kullanmak hem odanın içinde az yer kaplamasını hem de odanın obje ve tablolar ile daha zengin ve daha zevkli görünmesini sağlayacaktır.

Mini tiyatro

Küçük odalarda renk ayrımı kadar yapılacak renklendirmeler de çok önemlidir. Örnek tv odasının tavanı gökyüzü şeklinde boyanmış ve diğer duvarlar oldukça zarif bir şekilde dekore edilerek küçük tv odası bir salon haline getirilmiş.

Farklı temalar

Tv odasında yapmayı düşündüğünüz tema için tv odasının görselliğinin önemi çok fazladır. Basit bir tv ünitesi ve düz beyaz duvarlar ile çok hoş bir dekorasyon yapılarak beyaz temaların ağırlıkta olduğu şık bir tv odası yapabilirsiniz. Beyaz renkler tv odasını daha geniş gösterecektir.

Dikey ve yatay çizgiler

tv üniteleri

Küçük odaları tv odası haline getirirken yapılması gereken en önemli detay yatay ve dikey çizgileri kullanmaktır. Yatay ve dikey çizgilere sahip mobilyalar ve tv ünitesi tv odanızı olduğundan daha geniş gösterecek ve zarif bir tv odası oluşturacaktır.

Çağdaş tasarımlar

Tv odası olarak kullanacağınız odayı çağdaş tasarım ve dizayn ile modern bir cep sineması haline getirebilirsiniz. Modern dekorasyon ve mobilya seçimi ile evinizde modern bir sinema oluşturabilir, misafirlerinizi keyifle ağırlayabilirsiniz.

Ahşap ve zarafet

Ahşap ve zarafet

Tv odalarında kullanacağınız ahşaplar ile evinizi daha zarif bir ev haline getireceğiniz gibi dekoratif anlamda da daha sıcak ve samimi bir tv odası oluşturabilirsiniz.  Ahşaplar hem dekoratif hem de doğal ürünler olduğu için tv odası muhteşem bir oda haline gelecektir.

Sade dekorasyonlar

Tv odalarının geniş ve konforlu olması için tercih edeceğiniz fikirlerden biri de minimalist dekorasyonlardır. Minimalist dekorasyonlar ile sade, geniş ve rahat tv odalarına sahip olabilir, evinizin dinlenme alanı olarak kullanacağı bir odaya da sahip olabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Salonların yeni söz sahipleri: TV üniteleri!
  • 30.10.2020 06:30

Salonların yeni söz sahipleri: TV üniteleri!

Evlerin iktidarı olan TV'ler, artık TV üniteleriyle bütünleşti. Pek çok teknoloj ...

Dekoratif tv ünitesi çeşitleri!
  • 06.12.2016 11:13

Dekoratif tv ünitesi çeşitleri!

Evleri teknolojinin nimetleriyle süslemek gibi bir durum var. Bunun en önemlisi ...