maritbet girişmaritbet
Turkcell, LG ile Smart TV işbirliğine girdi!

Turkcell, LG ile Smart TV işbirliğine girdi!

Turkcellli'ler yeni bir LG Smart TV satın aldıklarında internet bağlantısını kullanarak Smart TV platformu üzerinden indirebilecekleri Turkcell TV uygulamasına erişebilecek.

 

İstanbul - Turkcell ve LG işbirliğine imza attı. Turkcell açıklamasına göre, işbirliğiyle Turkcellli'ler yeni bir LG Smart TV satın aldıklarında internet bağlantısını kullanarak LG Smart TV platformu üzerinden indirebilecekleri Turkcell TV uygulamasına erişebilecek.
 
2012 sonuna kadar geçerli olacak kampanya sayesinde kullanıcılar ayda 9,90 liraya Turkcell TV Sinema Paketi'ne yeni üye olduklarında, ilk üç ay paketten ücretsiz yararlanabilecek. Bu sayede bilgisayar, akıllı telefon ve tabletten erişebildikleri dizilerin yanı sıra, paketlerindeki büyük Hollywood stüdyolarına ait 200'den fazla filmi LG Smart TV'de izleme şansına sahip olacak. Kirala Seyret seçeneği sayesinde kullanıcılar 2 liradan başlayan fiyatlarla güncel filmlere DVD'si çıktığı anda TV üzerinden ulaşabilecek.
 
Kampanya tarihinden önce LG Smart TV satın alanlar ise yine Smart TV platformu üzerinden Turkcell TV uygulamasını indirerek televizyonlarından Turkcell TV'ye ulaşabilecek ve dilerse ilk 3 ay ücretsiz Sinema Paketi kampanyasından yararlanabilecek. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar, konuya ilişkin değerlendirmesinde Turkcell TV ile her ekranda en iyi, en kolay, en tutarlı, interaktif ve kesintisiz kişisel televizyon deneyimi vadettiklerini belirterek, şunları kaydetti:
 
"Yaklaşık iki ay önce hizmete sunduğumuz Turkcell TV'ye müşterilerimizin kısa sürede göstermiş olduğu ilgiden büyük memnuniyet duyuyoruz. Daha önce bilgisayar, akıllı telefonlar ve tabletlerde sunduğumuz bu kolay, tutarlı ve zengin kişisel TV deneyiminini şimdi LG ile birlikte 4. ekrana da taşıdık. İnanıyoruz ki LG Smart TV kullanıcıları da Turkcell TV'nin ayrıcalıklı ve zengin dünyasının keyfini doyasıya yaşayacak.
 
Önümüzdeki dönemde Turkcell TV'nin 4 ekranda da vazgeçilmez kişisel televizyon olma hedefiyle işbirlikleri ve sürprizlerimiz sürecek." LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho ise LG olarak Turkcell ile imzaladıkları anlaşmadan memnuniyet duyduklarını dile getirerek, işbirliği sayesinde LG Smart TV kullanıcılarına kesintisiz kişisel televizyon deneyimi sunduklarını kaydetti.
Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul Havalimanı'nda 5G teknolojisi test edilmeye başlandı
  • 29.07.2022 16:21

İstanbul Havalimanı'nda 5G teknolojisi test edilmeye başlandı

İstanbul Havalimanı'nda Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone Türkiye tarafından 5G ...

Disney+ LG TV’lerde yayında!
  • 15.06.2022 10:19

Disney+ LG TV’lerde yayında!

webOS 3.0 ve üzeri işletim sistemine sahip 2016 ve üstü model LG Smart TV'lerde ...

LG Smart TV kullanıcılarına MUBI’den 90 günlük ücretsiz deneme!
  • 26.01.2022 16:12

LG Smart TV kullanıcılarına MUBI’den 90 günlük ücretsiz deneme!

LG Smart TV kullanıcıları özenle seçilmiş harika filmlerden oluşan dinamik bir k ...

Exxen, şimdi LG Smart TV’lerde!
  • 16.09.2021 10:41

Exxen, şimdi LG Smart TV’lerde!

Exxen uygulaması 2018 serisi ve üstü LG Smart TV'lere eklendi. Zengin futbol içe ...

TOGG'dan 846,8 milyon TL'lik sermaye artışı!
  • 04.06.2021 11:10

TOGG'dan 846,8 milyon TL'lik sermaye artışı!

AG Anadolu Grup Holding, Vestel ve Turkcell, TOGG'un sermaye artırımına katıldı. ...

LG Smart TV’lere MUBI uygulaması eklendi!
  • 09.05.2021 08:00

LG Smart TV’lere MUBI uygulaması eklendi!

LG Smart TV’lerde güncellenen yeni MUBI uygulaması, geçerli modellerde LG Uygula ...