maritbet girişmaritbet
Emlaktasondakika'nın 3D çekimlerine sektörden tam not!

Emlaktasondakika'nın 3D çekimlerine sektörden tam not!

Gayrimenkul haberciliğinin lideri emlaktasondakika.com'un 3D çekimleri, sektör firmaları tarafından yoğun ilgi görüyor.

Emlaktasondakika.com'un yenilikçi vizyonu sayesinde gayrimenkul sektörünün tanıştığı 3 boyutlu çekimler büyük ilgi görüyor. Sektörün lokomotif firmaları, projelerinde yer alan örnek dairelerin 3 boyutlu çekimini yaptırmak için taleplerini iletiyor.

Bugüne kadar yaptığı yeniliklerle adından sıkça söz ettiren emlaktasondakika.com'un 3 boyutlu çekimleri sayesinde, bir örnek daireyi bilgisayar başında en ince ayrıntısına kadar inceleme fırsarı sunuluyor.

3D büyük ilgi gördü, yeni projeler yolda

Emlaktasondakika.com Genel Koordinatörü Mehmet Çiçeki, 3D çekimleriyle sektöre yeni bir bakış açısı getirdiklerini söyledi. Çiçekçi “Uzun araştırmalar sonucunda Türk gayrimenkul ve inşaat sektörüyle tanıştırdığımız 3D çekimleri, firmalar tarafından büyük beğeni topladı. Bu doğrultuda emlaktasondakika.com olarak 3 boyutlu çekimlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde gayrimenkul sektörünün çehresini değiştirecek yeniliklerle karşınıza çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

3D çekimler şimdi guncelprojebilgileri.com'da

Emlaktasondakika.com olarak gerçekleştirdiğimiz 3 boyutlu çekimler, guncelprojebilgileri.com'daki yerini aldı. Örnek daire çekimi yapılan projelerin detay sayfalarında 3 boyutlu gezme imkanı sunuluyor.