maritbet girişmaritbet
Piyalepaşa İstanbul projesi 2 ödül birden aldı

Piyalepaşa İstanbul projesi 2 ödül birden aldı

Özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul Türkiye’nin en iyisi seçildi.

Türkiye'nin en köklü markalarından Polat, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul ile Londra'da düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (European Property Awards 2017-2018) kapsamında 2 ödül aldı. “Geliştirme” kategorisinde “Karma Kullanım” dalında Türkiye'nin en iyisi seçilen Piyalepaşa İstanbul, aynı zamanda proje içerisindeki 190 daireden oluşan 16 katlı rezidans bloğu ile de “Konut Yüksek Katlı Bina” kategorisi ödülünün sahibi oldu. Proje, bu ödüllerin yanı sıra, 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa'nın ve dünyanın en iyi karma kullanım projesi olmak için aday gösterildi.

Törene katılan ve değerlendirmelerde bulunan Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, aldıkları bu ödüllerle Piyalepaşa İstanbul'un dünya çapında da prestijli bir proje olduğunun bir kere daha kanıtlandığını ifade ederek şunları söyledi: “Piyalepaşa İstanbul'un yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da büyük ilgi görmesinden dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Bunlar başarımızın göstergesi. Hem İstanbul hem de bölgenin ihtiyaç duyduğu dönüşümü sağlayan projemiz ile kökleri 500 yıl öncesine uzanan Beyoğlu'nun en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa'yı eski günlerine kavuşturacağız.”

Ödül arşivi de oldukça zengin

Piyalepaşa İstanbul bugüne kadar aldığı ödüllerle de ilgili odağı haline geldi. Daha önce International Property Awards'tan beş ödülle dönen proje, bunun yanı sıra 28. Kristal Elma'da da farklı kategorilerde 4 ödül almıştı. Gayrimenkul dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen ve International Property Awards tarafından verilen Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde 'Highly Commended Award' ödülü bulunan Piyalepaşa İstanbul, aynı zamanda sektöründe bir ilke imza atarak Digital Signage Expo Apex 2016'da ‘Etkinlik ve Sunum' kategorisinde gümüş ödül almaya hak kazanmıştı. 13. Kırmızı Ödülleri'nde ‘Basında en iyi yüksek bütçeli reklam kampanyası' ödülü ve 12. Kent ve Yaşam Ödülleri'nde ‘Kent Markası' ödülüne layık görülen proje International Property Awards'da Dünya'nın En İyi İç Mimari Tasarımlı Örnek Daire” ödülüne de layık görülmüştü.

İstanbul'un merkezinde

Ulaşım açısından merkezi bir konumda bulunan Piyalepaşa İstanbul, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika mesafede. Proje D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da ön plana çıkıyor.

Beyoğlu'nun ruhunu yansıtıyor

82 dönüm arazi üzerinde konumlandırılan Piyalepaşa İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı (AVS) da yer alıyor. 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı'nda ulusal ve uluslararası 120 mağaza bulunuyor. 2 katlı Alışveriş Sokağı'nda mağazaların yanı sıra 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler de dikkat çekiyor. Yürüyüş yolu üzerindeki 2.500 metrekarelik spor merkezinde fitness'tan basketbol sahasına, yüzmeden pilatese kadar birçok farklı sporu yapma imkânı sunulacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Piyalepaşa İstanbul Premium görücüye çıktı!
  • 17.11.2022 11:09

Piyalepaşa İstanbul Premium görücüye çıktı!

Piyalepaşa İstanbul Premium projesi görücüye çıktı. Muhteşem lokasyonu, lüks det ...

AURA Design Studio, European Property Awards’tan iki ödül aldı!
  • 25.01.2022 10:18

AURA Design Studio, European Property Awards’tan iki ödül aldı!

AURADS, European Property Awards kapsamında “Residential High Rise Architecture” ...

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!
  • 28.03.2019 16:16

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, ilk etabında yaşamın başladığı P ...

Kaan Yücel, 5. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ne katıldı
  • 24.02.2018 10:48

Kaan Yücel, 5. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ne katıldı

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, 5. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm K ...

Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul'u ESD'ye anlattı!
  • 05.08.2017 15:40

Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul'u ESD'ye anlattı!

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, projenin son detaylarıyla birlik ...

Kaan Yücel, 4. Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde konuştu
  • 24.02.2017 10:07

Kaan Yücel, 4. Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde konuştu

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, 4. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm K ...