maritbet girişmaritbet
Nidapark Seyrantepe görücüye çıktı

Nidapark Seyrantepe görücüye çıktı

Tahincioğlu'nun yeni konut projesinde yer alan 368 daire satışa sunuldu

Nidapark Seyrantepe, her yaşa hitap eden sosyal alanlarıyla fark oluşturacak.

Tahincioğlu tarafından Seyrantepe'de yapımına başlanan Nidapark Seyrantepe projesi, her yaş için planlanan geniş ve çeşitli sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. Projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-349 metrekare arasında değişiyor

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu'nun yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Projenin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bugüne kadar gerçekleştirdikleri bütün konut ve nitelikli ofis projelerine büyük talep olduğunu belirterek, Nidapark Seyrantepe'de de daha şimdiden aynı ilgiyi görmekten gurur duyduklarını söyledi. Projede yer alan 368 dairenin büyüklüklerinin 79-349 metrekare arasında değiştiği projede, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri bulunduğunu vurgulayan Tahincioğlu, “Daire fiyatlarının 621 bin TL'den başladığı projemizi Aralık 2016'da bitirerek sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Her yaşa ve zevke uygun sosyal alan olacak

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım da yaptığı konuşmada, İstanbul'un hızlı gelişen bölgeleri arasında gelen Seyrantepe'de inşaatına başlanan projenin 2800 metrekaresini sosyal tesis olarak planladıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

“Projemizin sosyal alanlarını belirlerken ailenin tüm bireylerini düşündük. Açık-kapalı yüzme havuzları, kafeterya, fitness ve çok amaçlı salonun yanı sıra çocuklarımız için de ayrı yaş gruplarına göre ayrı sosyal alanlar planladık. 3-6 yaş arası ve 9-12 yaş arası çocuklarımız için farklı tasarımlar yaptık. Bu alanlarda yüzme havuzlarının dışında squash ve masa tenisi alanları da bulunacak. Otopark planlamasını da ailenin tüm bireylerini kapsayacak şekilde yaptık. 5 katlı otoparkımızda 1+1 dairelere 1, 2+1 ve 3+1 dairelere 2, 4+1 ve 5+1 dairelere ise 3 araçlık yer ayıracağız.”

Alpaslan Çalım, satışlarda İş Bankası, Vakıfbank ve ING'nin 120 aya kadar kredi seçeneklerinden yararlanılabileceğini de sözlerine ekledi.

nidapark seyrantepe foto galerisi

1965'ten bu yana...

Tahincioğlu Holding, 1965 başlattığı inşaat ve gayrimenkul geliştirme faaliyetlerini Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ şirketi altında topladı. Tahincioğlu Gayrimenkul, kısa sürede Türk gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olmayı başardı. Çevre duyarlılığı ve standartların üzerinde estetik anlayışıyla “sıradışı” projeler üretme hedefine odaklanan Tahincioğlu, nitelikli perakende, ofis ve konut projelerinin yanı sıra birinci sınıf otellerin inşa ve gayrimenkul geliştirme çalışmalarında da bulunmuştur.. Ayrıca şirketin, aktif bir şekilde yönetimini üstlendiği, gelir getiren gayrimenkul varlıklarından oluşan geniş bir portföyü de bulunuyor. Tahincioğlu‘nun tamamlanmış projelerinin inşaat alanı 1.5 milyon metrekareyi geçiyor.  Tahincioğlu'nun inşaat firması olan Nida İnşaat, her projede genel yüklenici görevini üstleniyor. Firmanın sembolü haline gelen projeleri arasında Palladium Tower, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Nidakule Kozyatağı, Nidakule Göztepe, Swissotel Büyük Efes ve Kongre Merkezi geliyor. LEED Gold sertifika adayı olan ofis projeleri Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent'in yanı sıra konut projeleri Nidapark Beşiktaş ve Nidapark Seyrantepe inşaatları devam ediyor. "Evim Değerleniyor" kapsamında çeşitli kentsel dönüşüm projeleri de yürüten Tahincioğlun'un ayrıca Ataşehir'deki Nidakule Finans Merkezi, Nidapark Çengelköy, Zeytinburnu'ndaki Nidapark Denizatı, Bomonti ve Kozyatağı'nda planlama aşamasında projeleri bulunuyor.

Nidapark Seyrantepe İletişim Bilgileri;

Web: http://www.nidapark.com.tr/
Telefon: 444 4 846

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çevre ve kullanıcı dostu proje: Nidapark Seyrantepe
  • 16.07.2018 15:40

Çevre ve kullanıcı dostu proje: Nidapark Seyrantepe

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de yer alan konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Go ...

Gönye Tasarım’dan Nidapark Seyrantepe'ye çevreci tasarımlar!
  • 03.04.2015 14:29

Gönye Tasarım’dan Nidapark Seyrantepe'ye çevreci tasarımlar!

Gönye Proje Tasarım, Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki daireleri ...

Nidapark Seyrantepe güncel fiyat listesi!
  • 02.04.2015 15:55

Nidapark Seyrantepe güncel fiyat listesi!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Şişli Seyrantepe'de hayata geçirilen Nidapark ...

Nurol Life'ın Kule etabı satışa açılıyor
  • 15.01.2015 10:57

Nurol Life'ın Kule etabı satışa açılıyor

Türk Telekom Arena Stadı'nın yanı başında 9 bin 525 metrekarelik arsa üzerinde y ...

Nidapark Seyrantepe'de 2+1 dairelerin fiyatı...
  • 14.12.2014 17:27

Nidapark Seyrantepe'de 2+1 dairelerin fiyatı...

Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle Seyrantepe'de inşa edilen Nidapark Seyrante ...

Nidapark Seyrantepe'de fiyatlar ne kadar?
  • 07.12.2014 12:50

Nidapark Seyrantepe'de fiyatlar ne kadar?

Tahincioğlu'nun Seyrantepe'de hayata geçirmekte olduğu Nidapark Seyrantepe'de fi ...