maritbet girişmaritbet
KozzAnkara'da ikici etap tamamlanıyor

KozzAnkara'da ikici etap tamamlanıyor

Ankara Çayyolu’nda konut bloklarında yaşamın başladığı KozzAnkara’nın ticari bloğu Mayıs ayında tamamlanıyor.

Zemin artı 6 kattan oluşan ticari blok, bir katın tamamına yayılmış birimleriyle otomobil galerileri ve yurt işletmecilerinin ilgisini çekiyor.

25 yılı aşkın zamandır binlerce konut üreten Semerkand Yapı'nın kalitesini Ankaralılarla tanıştıran KozzAnkara'da 2. Etap sona eriyor. Ankara'da Eskişehir yolunda konutlardan oluşan ilk iki bloğunda yaşamın başladığı KozzAnkara'nın ticari bloğu Mayıs ayında tamamlanıyor. Zemin artı 6 kattan oluşan ticari blok, bir katın tamamına yayılmış birimleriyle otomobil galerileri ve yurt işletmecilerinin ilgisini çekiyor.

KozzAnkara Satış Koordinatörü Turgay Akçelik, şehrin stresinden uzak, Ankara'nın en düzenli gelişen merkezi Eskişehir yolunda yükselen 176 konutluk projenin A plus hedef kitleye hitap ettiğini, yüzde 70'i satılan konutlarda fiyatların 600 bin liradan başladığını söyledi.

turgay çelik

Satış Koordinatörü Turgay Akçelik, Temmuz ayında iskan süreci tamamlanacak olan KozzAnkara'da ticari birimlerin satışıyla ilgili görüşmelerin sürdüğünü, şirket merkezinden öğrenci yurduna, otomobil galerisine kadar pek çok ticari gayrimenkul türüne müsait olan bloğun toplu alımıyla ilgili tekliflerin değerlendirildiğini söyledi.  Turgay Akçelik ticari birimlerde metrekare satış fiyatının 4-5 bin TL aralığında değiştiğini açıkladı.

Yeşillikler içinde, sağlıklı, hayatın içini huzurla dolduran eğlenceli bir dünya olarak tanımlanan KozzAnkara projesinin, lokasyonuyla doğayla konforu birleştirdiğini ve kişiye özel lüks bir yaşam alanı sunduğunu belirten Turgay Akçelik, ticari bloğunun da yatırımcısına yüksek getiri vaat ettiğini söyledi.

Kozlar İnşaat ve Semerkand Yapı güvencesi ve kalitesiyle inşa edilen projenin toplam arsa alanı 21 bin 400 metrekareyi buluyor. Ümitköy Konutkent'te inşa edilen KozzAnkara'da kapalı yüzme havuzu, basket ve tenis sahaları, Fitness, sauna, squash, bilardo gibi spor alanları yanı sıra açık ve kapalı otopark alanları, kafeterya, park, bahçe ve mesire alanları bulunuyor. 

Beş Bileşenli Rezidans Hizmetleriyle Otel Konforu

Projede ayrıca beş bileşenli rezidans hizmetleri olarak tanımlanan güvenlik, bilgi ve danışma, temizlik ve bakım, organizasyon ve yönetim hizmetleri de sunuluyor. Tüm bu hizmetlere karşılık aylık aidatların 350 TL seviyesinde olduğu KozzAnkara rezidansları, adeta otel konforunu ekonomik bütçelerle konut sahiplerine yaşatıyor.

KozzAnkara projesinin arsa sahibi olan Semerkand Yapı Aş Türkiye genelinde turizm, inşaat ve enerji alanında faaliyet göstermektedir. 

Semerkand Yapı kurumları 1989'dan bu yana binlerce konut, işyeri ve altyapı tecrübesiyle özellikle İstanbul'da kent çevresinde gelişmekte olan yeni yerleşim birimlerinde, ülke ekonomisine katkıda bulunan kalıcı, yenilikçi, şehrine vefalı, doğaya saygılı, insan hayatına değer katan birçok önemli projeye imza atmıştır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

KozzAnkara'da ikici etap tamamlanıyor
  • 14.03.2015 14:38

KozzAnkara'da ikici etap tamamlanıyor

Ankara Çayyolu’nda konut bloklarında yaşamın başladığı KozzAnkara’nın ticari blo ...