maritbet girişmaritbet
Deniz İstanbul Marina Evleri'nde marina keyfi!

Deniz İstanbul Marina Evleri'nde marina keyfi!

Keleşoğlu Holding tarafından Yakuplu'da inşa edilen Denizİstanbul’un Marina Evleri, marina ve denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor.

Keleşoğlu Holding'in Yakuplu'da inşası devam eden yeni projesi Denizİstanbul'un Marina Evleri,  denizi, marinayı ve konforu doyasıya yaşamak isteyenlerinin yeni adresi olacak.

Denizİstanbul'un, Yakuplu marinaya en yakın olan konut etabı Marina Evleri, 5 farklı villa seçeneği sunuyor. 65 bin m2' lik alanda özel girişli site olarak inşa edilen, tamamı deniz manzaralı Marina Evleri,  ikiz ve müstakil 87 adet bahçeli villadan oluşuyor.

Vilların fiyatları 1 milyon 100 bin Dolar'dan başlıyor 

Mimari açıdan çift kat yüksekliğindeki kolonları, doğal taş kaplamaları ve alaturka çatı kiremitleri ile klasik tarzın şıklığını modern yaşama uyarlayan Marina Evleri'nin sakinleri ayrıca, büyüklüğü 500 ile 750 metrekare arasında değişen bahçelerde yeşilin keyfini çıkarma fırsatını yakalıyor. 

Marina Evleri'nde yer alan villaların büyüklüğü net 453 ile 585 metrekare arasında değişiyor. İki yaşam katı ve hobi alanı olarak kullanılabilecek geniş bir bodrum katından oluşan villalarda asansör, iki araba kapasiteli kapalı otopark, sauna, buhar odası bulunuyor. Her odasının süit olarak tasarlandığı villaların satış fiyatları 1 milyon 100 bin Dolar'dan başlıyor.

1 milyon 200 bin m2'lik bir alana yayılan Denizİstanbul, konut alanları, sosyal ve sportif tesisleri, kültürel ve rekreasyon alanları, okul, hastane, otel, AVM, deniz kenarı restaurant, cafe ve ticari üniteleri, hizmete açık West İstanbul Marina'sı, 1.5 kilometrelik sahili ve kumsalı ile doğa ve denizle bütünleşen “yeşil ve mavi” bir kent hayatını vadediyor.

Kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor

2017 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan Marina Evleri'nden ev almak isteyenler, kişiye özel ödeme planları doğrultusunda, konut kredisi ile 10 yıla, kurum finans sistemi ile de 5 yıla yayılan farklı ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul’da denizle iç içe bir yaşam başlıyor
  • 21.02.2016 10:13

İstanbul’da denizle iç içe bir yaşam başlıyor

Keleşoğlu Holding tarafından Beylikdüzü Yakuplu’da inşa edilen Deniz İstanbul’un ...

Deniz İstanbul Marina Evleri'nde marina keyfi!
  • 17.02.2016 11:37

Deniz İstanbul Marina Evleri'nde marina keyfi!

Keleşoğlu Holding tarafından Yakuplu'da inşa edilen Denizİstanbul’un Marina Evle ...

İşte Beylikdüzü’ndeki yeni projeler
  • 16.12.2015 10:08

İşte Beylikdüzü’ndeki yeni projeler

Site tarzı, düzenli konut yapılaşmasıyla son dönemin gözdesi olan Beylikdüzü bir ...