maritbet girişmaritbet
Asude Yaşam Sefaköy'de satışlar başladı!

Asude Yaşam Sefaköy'de satışlar başladı!

Her mevsim renkli bir yaşam imkanı sunan ve Atatürk Havalimanı’na 5 dakika mesafede inşa edilen Asude Yaşam Sefaköy’de konut satışları başladı.

Ulaşım bakımından tüm toplu ulaşım araçlarına ve akslarına 3-5 dakika mesafede  yükselen proje, İstanbul S.Zaim Üniversitesi'nin yanı başında, civarındaki hastanelere 3 dakika, E5'e 5 dakika, Sahil Yoluna 10 dakika, inşa edilecek Sefaköy - Halkalı Havaray istasyonuna yürüme mesafesinde bulunuyor.

asude yaşam sefaköy

Armoni Park ve Arena Park AVM'lerine 5 dk mesafede bulunan Asude Yaşam Sefaköy Projesi 3 blok, 109 konut ve 5 ticari üniteden  meydana gelen proje sektörde deneyimli Aykar İnşaat, NRN Yapı ve Fourhand Yapı ortaklığında , ortaklık mülkiyetindeki arsa üzerinde inşa ediliyor. Asude Yaşam Sefaköy, Ortaklığın Asude Yaşam markalı konut projelerinin ikincisi olmakla beraber İstanbul'un önemli noktalarında  özellikle kentsel dönüşüm alanında yeni projeler geliştirmeye devam ediyor.

asude yaşam sefaköy

4.000m2'lik yeşil alanıyla Asude Yaşam Sefaköy konut projesinde aile fertlerinin her daim huzurlu, mutlu ve güvende hissetmeleri ön planda tutuluyor. Her daireye özel otopark alanı, çocuklara özel açık oyun alanı, fitness salonu, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş parkuru, açık/kapalı yüzme havuzu, sauna ve güvenlik bulunuyor. A Blok 10, B ve C bloğun 9'ar katlı olarak tasarlandığı projede 1+1, 2+1, 3+1 daireler 48.2 metrekare ile 120.7 metrekare arasında değişiyor. Asude Yaşam Sefaköy satışa ilk çıkış metrekare fiyatı ise 3.250 TL.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Asude Yaşam Sefaköy'de satışlar başladı!
  • 07.04.2015 15:49

Asude Yaşam Sefaköy'de satışlar başladı!

Her mevsim renkli bir yaşam imkanı sunan ve Atatürk Havalimanı’na 5 dakika mesaf ...