maritbet girişmaritbet
TOKİ Romanlar'a yaptıracağı konutlar için ihale açtı!

TOKİ Romanlar'a yaptıracağı konutlar için ihale açtı!

TOKİ, Bursa Karacabey'e 132, Sakarya Adapazarı’na ise 288 adet konut ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı.

TOKİ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği Roman Konutları'nı yaptırmak üzere harekete geçti. Buna göre Bursa Karacabey'e tünel kalıp sistemiyle 132 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet sosyal tesis, altyapı ve çevre düzenlemesi işleri yaptırılacak.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 4 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.00'te TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihalede, ekonomik açıdan en avantajlı teklif, fiyat esasına göre belirlenecek.
 
ADAPAZARI
TOKİ Adapazarı'na ise 288 adet Roman Konutu, 2 adet sosyal tesis, 1'er adet 24 derslikli ilköğretim okulu, cami, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptıracak. Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 4 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.30'da "Açık ihale usulü" ile TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.
 
Söz konusu ihale ile tünel kalıp sistemi ile 288 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemi ile 2 adet sosyal tesis, 1'er adet 24 derslikli ilköğretim okulu, cami, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek.
 
KIRIKKALE'YE 200 YATAKLI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Bu arada TOKİ, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 200 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için ihale açtı. Konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak 200 yataklı eğitim ve araştırma hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi17 Mayıs 2010 tarihinde saat 15.00'te TOKİ'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek. İşin süresi yer tesliminden itibaren bin 80 gün olarak belirlendi.
Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.
 
İHALE KOŞULLARI
Bursa Karacabey merkeze 132, Sakarya Adapazarı'na ise 288 adet konut, okul, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 200 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarına katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.
Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.
İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İzmir'deki 'Roman vatandaşlara' TOKİ müjdesi!
  • 24.09.2016 15:41

İzmir'deki 'Roman vatandaşlara' TOKİ müjdesi!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Urla'da barınma sorunu yaşayan Roman vatanda ...

TOKİ Roman Konutları inşaatında dozer işçinin kafasını kopardı!
  • 03.07.2012 10:15

TOKİ Roman Konutları inşaatında dozer işçinin kafasını kopardı!

Keşan'da, TOKİ'nin Roman Konutları inşaatında meydana gelen göçükte kalan işçiyi ...

TOKİ çalışmaları hızla devam ediyor
  • 21.04.2012 09:25

TOKİ çalışmaları hızla devam ediyor

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde Roman vatandaşlar için yaptırılan TOKİ konutları h ...

TOKİ Romanlar'a yaptıracağı konutlar için ihale açtı!
  • 13.04.2010 23:17

TOKİ Romanlar'a yaptıracağı konutlar için ihale açtı!

TOKİ, Bursa Karacabey'e 132, Sakarya Adapazarı’na ise 288 adet konut ve çevre dü ...