maritbet girişmaritbet
Konya Meram ihalesinde 1. raund tamam!

Konya Meram ihalesinde 1. raund tamam!

Emlak Konut GYO tarafından bugün gerçekleştirilen Konya Meram arsa ihalesinin ilk oturumunda kıyas kıyasa teklifler geldi.

Emlak Konut GYO Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün gerçekleştirildi.  

Söz konusu ihaleye 8 istekli katılırken 2 firma aynı oranda teklif sundu. İhale kapsamında Tepekent Mimarlık ve Biberci İnşaat, arsa için 250 milyon lira teklif ederken Emlak Konut GYO'ya verdiği rakam 20 oranında 50 milyon lira oldu.

İhale kapsamında en yüksek teklifler Tepekent Mimarlık Dan. İnş. San. ve Tic. A.Ş. ve Biberci İnş. Nak. Petrol san. ve Tic. Ltd. Şti. ~ Deha Gayrimenkul yat. İnş. Taah. San. ve Tic. A.Ş. iş ortaklığından geldi. 

Arsanın ilk oturumunda 50 milyon TL ile en yüksek teklifi Tepekent Mimarlık ve Biberci İnşaat verirken ikinci en yüksek teklif 40 milyon TL ile Torkam-Buktor otaklığından geldi. 

İsteklilere ait teklif zarfları içerisindeki belgelerin ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu ileriki bir tarihte yapılacak ve isteklilere ihalenin 2. oturum tarihi ve saati yazı ile bildirilecek. 

Teklifler için tıklayınız!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konya Meram ihalesinde 1. raund tamam!
  • 14.04.2015 17:37

Konya Meram ihalesinde 1. raund tamam!

Emlak Konut GYO tarafından bugün gerçekleştirilen Konya Meram arsa ihalesinin il ...