maritbet girişmaritbet
Nova Suites, Kağıthane’ye artı değer katacak

Nova Suites, Kağıthane’ye artı değer katacak

Kize Yapı-Emti İnşaat iş ortaklığında hayata geçirilecek olan Nova Suites Kağıthane’de yükseliyor.

Nova Suites konsepti, optimizasyonu ve uygulamasıyla, İstanbul'un en merkezi lokasyonlarından biri olan Kâğıthane'de iş ve aile yaşamını bir bütünlük içinde yeniden kurguluyor. 

Açık şekilde alternatifsiz olmanın yapı taşları olan yenilik, özgünlük ve kalite kavramlarının üzerinde parlayan bir yıldız gibi yükseliyor. 

İSTANBUL'UN MERKEZİNDE

Nova Suites, uluslararası finans ve iş çevrelerinin yoğun olarak bulunduğu Maslak ve Levent'e yakın eşsiz konumuyla kentin tam merkezinde yer alıyor. İstanbul'un yükselen değerlerinden Kâğıthane ilçesine artı bir değer ve yeni bir yaşam getiriyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan proje 21 katlı tek blok üzerinde yükseliyor. 108 daireden meydana gelen Nova Suites'te 3 adet ise ticari ünite bulunuyor.

YENİ BİR DOKUNUŞ YENİ BİR TASARIM

Nova Suites, ayrıcalıklı tasarımıyla yalnızca bir rezidans değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor. Modern tasarım çizgileriyle, lobby'den başlayarak, havuzu, fitness'ı, teras cafe'si, tüm yaşam alanlarıyla yeni bir yaşama ilhamı sunuyor. Sanatı bilgi ve deneyimle harmanlayan konseptiyle rezidans yaşamına yeni duyuşlar, yeni duyarlıklar getiriyor.

YENİ BİR YAŞAM YENİ BİR ÇEVRE

Nova Suites, yeni bir yaşamın yeni bir çevre dokusuyla mümkün olacağını biliyor. 7 / 24 güvenliği, kapalı otoparkı, peyzajı ve alışveriş mağazalarıyla güvenli ve enerjik bir dünya kuruyor.

Projede ayrıca daireler banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Firma bünyesinde de vade farksız taksitlendirme yapılabiliyor. 
 

Temel atma töreninin 10 Nisan Pazar günü yapıldığı Nova İstanbul projesinin açılışına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç katıldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nova Suites, Kağıthane’ye artı değer katacak
  • 14.04.2016 14:54

Nova Suites, Kağıthane’ye artı değer katacak

Kize Yapı-Emti İnşaat iş ortaklığında hayata geçirilecek olan Nova Suites Kağıth ...