maritbet girişmaritbet
Başakşehir, yatırımcıların cazibe merkezi oldu

Başakşehir, yatırımcıların cazibe merkezi oldu

İstanbul’un gelişimini hızla sürdüren ilçelerinden olan Başakşehir’de hayata geçirilen markalı konut projeleri bölgeye yeni bir vizyon kazandırıyor.

İstanbul'un neredeyse toplu konut alanı merkezi konumunda bulunan Başakşehir, son dönemlerde yatırımcıların gözde merkezleri arasına girdi. İstanbul'un en merkezi yerlerinde konut stoğunun azalması ve arsaların neredeyse tükenmesi ile Başakşehir, TOKİ'nin ve özel inşaat firmalarının dikkatini çekmeye başladı.

İlçenin güneyinden geçmekte olan TEM Otoyolu, Türkiye'nin en büyük stadı olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nın ilçe sınırlarında yer alması, Atatürk Havaalanı'nın Basın Ekspres Yolu ile bu bölgeden kolay ulaşılabilir olması gibi faktörler bölgeyi cazip hale getirdi. 

‘Yeni İstanbul' olarak adlandırılan Başakşehir'e tüm bu yenilikler ve gelişmeler açısından bakıldığında; gerek inşa edilmesi planlanan yeni projeler gerek ulaşım olanaklarının çeşitlenmesinin önümüzdeki yıllarda ilçenin çehresini daha da değiştirmesi bekleniyor. Peki yakın zamana kadar merkeze çok uzak gibi görünen Başakşehir'de inşa edilen en yeni projeler hangileri?

İŞTE BAŞAKŞEHİR'İN BÜYÜK PRİM GETİRECEK OLAN EN TAZE PROJELERİ: 

1-    NİDAPARK BAŞAKŞEHİR 

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul'un en fazla yatırım yapılan bölgelerinden Başakşehir'de hayata geçirilen Nidapark Başakşehir, ‘Görünen proje kılavuz istemez' sloganı ile dikkat çekiyor. Değerini her geçen gün arttıran bir lokasyonda yükselen proje 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden meydana geliyor. 5 blokta 374 daireden oluşan projede daire büyüklükleri ise 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca 48 dükkan da yer alıyor. 

Nidapark Başakşehir projesinin blokları

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün kendi arsası üzerinde yükselen Nidapark Başakşehir, 20 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Ulaşımı ile de büyük bir artı sunan proje, Atatürk Havalimanı ve 3. havalimanının tam ortasında yer alıyor. Havadan, karadan ve yer altından ulaşım konusunda tam çözüm sunuyor. Ayrıca 3. köprüye çok yakın konumda bulunuyor. 

Teslimlerin ise Ekim 2017'de yapılması planlanıyor. 

2-    VADİŞEHİR

İstanbul'un hızla gelişim gösteren ve değeri her geçen gün artan ilçesi Başakşehir'in en yeni projelerinden biri de Vadişehir… Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, - Bordo Yapı – İntes işbirliği ile 50 bin metrekarelik bir alan üzerinde hayata geçiriliyor. 650 konut ve 60 ticari üniteden meydana gelen Vadişehir projesi 2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerin yanı sıra 4+1 konak tipi konutlara da sahip bulunuyor. Projede toplam konut sayısının yüzde 60'lık kısmını 3+1 daireler oluşturuyor. 

vadişehir yeşil alanları ile çevrili blokları

Ulaşım açısından çok avantajlı bir lokasyonda yer alan Vadişehir; TEM Otoyolu, Kuzey Marmara Otobanı, 3. Havalimanı, 3. Köprü ve Kanal İstanbul'un bulunduğu ulaşım ağında yer alıyor. Proje, Başak Konutları Metro istasyonuna 3 dakika yürüme mesafesinde, ihalesi yapılan Havaray Başakşehir istasyonuna yürüme mesafesinde, Olimpiyat ve Fatih Terim Stadyumu'na ise 5'er dakikalık mesafede yükseliyor. 

Lanse edildiği günden bu yana yatırımcısına büyük prim getiren proje, yatırımcısına teslim sonrasında yüzde 100'ün üzerinde kazanç sağlamayı vaat ediyor. Ayrıca Vadişehir, körfezden gelen yatırımcıların ciddi bir ilgisi ile karşılaşıyor. 

Vadişehir'de dairelerin Nisan 2017'de teslim edilmesi planlanıyor. 

3-    ADIM İSTANBUL 

60 bin metrekarelik arsa üzerinde kurulacak olan Adım İstanbul, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı Kayabaşı 3.etap dahilinde hayata geçirilen Evvel İstanbul'un yanı başında yükseliyor. 3. Köprü'den 3. Havalimanı'na, Kanal İstanbul'dan Kuzey Marmara Otoyol Projesi'ne kadar dev projelere ev sahipliği yapan bir bölgede hayata geçirilen Adım İstanbul, 615 konuttan oluşuyor. Ayrıca 120 adet ticari üniteden meydana geliyor. 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerden oluşan Adım İstanbul, 16 bin 423 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 

Adım İstanbul

Ulaşım, eğitim, sağlık ve sosyal olanaklara yakınlığı ile dikkat çeken proje, ayrıca Şehir Meydanı ve Şehir Parkı'na komşu hem de Sağlık Kent'e sadece 1 km uzaklıkta yer alıyor.

Projede teslimlerin ise Aralık 2017'de başlaması bekleniyor.    

4-    VADİ YAKA BAŞAKŞEHİR

Başakşehir bölgesindeki iddiasını yeni projeleriyle sürdüren Fuzul Grup, Kent Ariva projesinin hemen yanındaki arsaya Vadi Yaka'yı inşa edecek. İlçenin en güzel bölgelerinden birinde yükselen proje Şehir Hastanesi, 3. Havalimanı, Kanal İstanbul ve Başakşehir Metro projelerinin odağında bulunuyor. Türkiye'nin en büyük botanik parkına komşu olan Vadi Yaka, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipinden meydana gelen 361 daire ve 56 ticari üniteden oluşuyor. 

Vadi Yaka Başakşehir

Şehir Hastanesi'ne 1 dakika, Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika, Olimpa Alışveriş Merkezi'ne 3 dakika ve Botanik Parkı'na 5 dakika mesafede yükselen projenin minimum yüzde 70 oranında prim yapması bekleniyor. Vadi Yaka, Başakşehir'in yeni kent merkezine yakınlığı ile size her an dolu dolu bir yaşam vaat ediyor.

Vadi Yaka'da teslimlerin ise Mart 2017'de başlaması planlanıyor.

5-    METRO 34 

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde yükselen Metro 34 projesi 32 adet cadde mağazası ve 80 adet ofis alanından oluşuyor. Arsa alanı 3 bin metrekare olan proje TEM otoyolunun kuzeyinde yer alıyor. 

İsmini yanıbaşında bulunan metro istasyonundan alan Metro 34, ikitelli sanayi istasyonu ile İstanbul'un tüm merkezlerine kolay bir şekilde ulaşım sağlıyor. Akyapı - Eşbah Yapı ortaklığında ile inşa edilen proje, Atatürk Havalimanı, yapım süreçleri devam eden 3. Köprü bağlantı yolu, 3. Havalimanı'na ve Kanal İstanbul projesine yaklaşık 10 km mesafede yükseliyor.

Metro 34 projesinin bloğu

Projede teslimlerin Nisan 2016'da başlaması planlanıyor. 

6-    Mostar Life Grand Houses

Çolakoğlu Group - Bordo Yapı - İntes Yapı tarafından İstanbul'un planlı gelişme aksının tam üzerinde hayata geçirilen Mostar Life Grand Houses, 354 konuttan meydana geliyor. 40 bin metrekare arsa alanı bulunan proje 3+1, 4+1, 5+1 daire tipinden meydana geliyor. Yeni İstanbul'un merkezinde yükselen ve 3. havaalanı, 3. Köprü bağlantı yolları, Kanal İstanbul projelerine komşu olan proje zengin donatıları ile dikkat çekiyor. Farklı mimarisi ile beğeni toplayan proje hayal dünyasının tam ortasında yer alıyor. 

Mostar Life Grand Houses

Projede teslimlerin Haziran 2017'de yapılması planlanıyor. 

Emine Pile/Emlaktasondakika.com 

Yorum Yaz