maritbet girişmaritbet
Allsancak İzmir projesinde geri sayım başladı!

Allsancak İzmir projesinde geri sayım başladı!

Pekintaş'ın İzmir'de Emlak Konut GYO arsasında hayata geçireceği Allsancak projesi, 2,2 milyar lira büyüklüğe sahip olacak.

Türkiye'de hastaneler ve üniversite kampüsleri başta olmak üzere birçok başarılı projeye imza atan Pekerler Grup, İzmir'de hayata geçireceği 2,2 Milyar TL'lik Allsancak Projesi ile konut sektörünün iddialı oyuncularından biri olma yolundaki ilk adımını atıyor. İzmir yaşam tarzı ve dinamiklerine uygun, insan odaklı, daha fazla yaşam alanı ve peyzaj alanlarını içinde barındıran ve bina tipleri ile daha rahat bir yaşam tarzını beraberinde getirecek, modern İzmir'e yakışacak Allsancak Projesi'nin 36 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

İnşaat sektöründe 40 yıla yaklaşan deneyimiyle kurulduğu günden bu yana pek çok alt yapı ve üst yapı projesine imza atan Pekerler Grup; bu deneyimini konut sektörüne daha güçlü bir şekilde taşımaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıllarda, hastaneler, alışveriş merkezleri, ticari binalar, konut kompleksleri, üniversite kampüsleri, eğitim kompleksleri, spor kompleksleri, sanayi tesisleri, altyapı işleri, istinat yapıları, otoyollar, tüneller, viyadükler, restorasyon işleri ve sosyal tesisler inşa eden Pekerler Grup, Türk inşaat sektörünün en başarılı şirketleri arasında yer alıyor.

Konuta odaklanan Pekerler ilk adımı İzmir Alsancak'ta atıyor

Sektöründe gerçekleştirilmesi en zor projeler arasında yer alan hastane inşaatlarındaki başarısıyla tanınan Pekerler Grup, bir cerrah hassasiyeti ile gerçekleştirdiği bu alandaki tecrübesini konut inşaatlarına da taşımaya hazırlanıyor. Artan deprem riski ve kentsel dönüşüm ihtiyacı ile birlikte konut alanına daha fazla odaklanacak olan Grup, özellikle deprem riskinin daha yüksek olduğu bölgelere yönelik projeler gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Önümüzdeki dönemde konut sektörünün de iddialı oyuncularından biri olmak isteyen Pekerler, uzun soluklu bu yolculuğun ilk adımını İzmir'de 2,2 Milyar TL'lik Allsancak Projesi ile atıyor.

Emlak Konut GYO ile Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat'ın iş ortaklığının ihalesini kazandığı Allsancak Projesi, bölgede bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük inşaat projesi olacak.

İzmir'in kentsel dönüşüm hariç her yıl 35-40 bin civarı konut ihtiyacının olduğunu söyleyen Pekerler İnşaat Genel Koordinatörü Özgür Peker, “İzmir Türkiye'nin en önemli ve en hızlı gelişen kenti olmaya aday, potansiyeli çok yüksek bir kentimiz. Yapımı devam etmekte olan otoyolun 2019'da bitmesi ile büyükşehirlerin kesişme noktası olacak. İstanbul'dan üç saatte İzmir'e ulaşılırken Ankara-İzmir hızlı tren hattı da sınırları kaldıracak. İzmir, Knight Frank Global Residential Cities İndeksi'nin araştırmasına göre dünyada emlak fiyatları en çok artan şehirlerarasında geçen yıl yüzde 18,5 oranı ile ikinci sırada yer aldı. Nitelikli göçün artması, her geçen gün artan proje sayısı, yükselen değer artışı ile İzmir yatırımcının da yüzünü güldürecek.” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Allsancak İzmir projesinde geri sayım başladı!
  • 18.05.2018 13:17

Allsancak İzmir projesinde geri sayım başladı!

Pekintaş'ın İzmir'de Emlak Konut GYO arsasında hayata geçireceği Allsancak proje ...