PTT'nin çevre dostu elektrikli araçları Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada'da hizmete girdi.
PTT'nin çevre dostu elektrikli araçları Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada'da hizmete girdi.
15 Ekim itibarıyla Salda Gölü 'Beyaz Adalar' kısmında göle girilmeyecek, yüzülmeyecek ve plaj kullanılmayacak.
En düşük metrekare satış fiyatının 6 bin 200 lira olarak belirlendiği Vema Tuzla projesi, Tuzla Belediyesi ortaklığıyla inşa ediliyor.
Burdur ve Türkiye'nin incilerinden Salda Gölü'nün Beyaz Adalar bölgesine giriş yasaklanıyor.
Adalar'da atlı faytonların yerine kullanılacak elektrikli araçların test sürüşleri Büyükada'da başladı.
Gestaş, sefer artırımına giderek günlük toplam seferini 76'ya çıkarıyor.
Ayvalık Adaları Tabiat Parkı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inceleme yapılacak.
Korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında durdurulan Adalar seferleri, normalleşme adımlarıyla beraber tekrar başladı.
Adalar Kaymakamlığı, Adalar ilçesine yapılacak tüm giriş ve çıkışların 26 Nisan-31 Mayıs 2020 tarihleri arasında geçici olarak durdurulduğunu açıkladı
İBB, Adalar’da kullanılacak elektrikli araçların belirlenerek satın alındığını açıkladı. Yeni araçlar, yaz sezonu açılmadan hizmete girecek.
Manzara Adalar'da peşin ödemede yüzde 20 indirime ve yüzde 0,79 faizle konut kredisi avantajına ek olarak iki yıl boyunca kira garantisi sunuluyor.
Türkiye’de tek ve Avrupa’nın sayılı mekanlarından olan Tropikal Kelebek Bahçesi, 11 Şubat'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak.
Kurban Bayramı’nda İstanbul’da kalan kent sakinleri ve yabancı turistler, adalara gitmek için Eminönü’ne akın etti.
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Tekirdağ ve Adalar'a açılıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Badavut'tan sonra Maden Adalarını da koruma kalkanı içine aldı.
Kartal'da yaşamın başladığı Manzara Adalar'da tapulu hemen teslim daireler avantajlı başlangıç fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.
Bruce Willis, Turks and Caicos adalarında bulunan yerleşkesini, 33 milyon dolar’a satışa çıkardı.
Kartal’da yaşamın başladığı Manzara Adalar’da tapulu hemen teslim daireler İş GYO güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.
ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, tropik fırtınanın, özellikle çatıların dayanıklı olmasının önemini hatırlattı.
İş GYO’nun Kartal’da yükselen Manzara Adalar projesi sürdürülebilir ve çevreci yaklaşımıyla dikkat çekiyor.
Copyrights © 2015 All Rights Reserved by Emlak Haberleri