maritbet girişmaritbet
Ar Grubu, yeni projelerde ofis sahiplerini uçuracak

Ar Grubu, yeni projelerde ofis sahiplerini uçuracak

Ar Grubu, Bomonti'nin ardından Ayazağa ve Ataköy projeleri için uçak ve helikopter alacak

Ar Şirketler Grubu, yeni markası Arista ile uçan' kampanyalara imza atıyor. İlk gayrimenkul projesi Arista Bomonti Business'ta Rolls Royce ile havaalanına taşıyacağını, Boğaz'ı yatla geçireceğini ve bu lüks hizmetleri maliyetine gerçekleştireceğini açıklayan şirket, Ayazağa ve Ataköy'de yapacağı yeni projelerinde de benzer hizmetler sunacak.


200 euroya helikopter

Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Yalı, "Ataköy'de yapacağımız projemiz için de 2 helikopter alacağız, insanlar saati 200 euroya helikopter kullanabilecek.

Ayazağa projesi için de iki uçak düşünüyoruz. Onlar da saati 1000 euroya hizmet verecek" dedi. 25 dönüm üzerinde ofis, rezidans ve otel olarak planlanan Arista Ataköy, 16 kattan oluşacak. Bloklardan biri 240 odalı otel, diğeri ofis, bir diğeri de 128 daireli rezidans olacak. Projenin maliyeti 90 milyon dolar.
2013'te tamamlanacak proje için rezidansların metrekare fiyatın da 4 bin 500 dolar arasında.

Aidat 2 doları geçmez

12 Mayıs'tan bu yana Arista Bomonti Business'ın yüzde 45'ini sattıklarını anlatan Timuçin Yalı, projenin ilk üç günde maliyetini çıkardığını söyledi. Yalı, ofislerin aidatının metrekarede 2 dolan geçmeyeceğini savundu.

Maslak'a 7 katlı ofis projesi

Ar Şirketler Grubu, önümüzdeki günlerde Arista Maslak adıyla yeni bir ofis projesine başlayacak. 7 kattan oluşacak projenin yatırım maliyeti 30 milyon dolar. 2012'nin ikinci yansında tamamlanacak projede yer alan ofisler, metrekaresi 30 dolardan kiralanacak.
Şirket satışı süren Arista Bomonti Business'ta 10 yıl boyunca metrekareye 20 dolardan kiracı bulma garantisi veriyor. Müşteri 4 ayda kiracı bulamazsa kirayı Ar Gurubu karşılıyor.  

Timuçin Yalı, 2021'de tamamlanacak Arista Bomonti projesinde fiyatların 1 milyon 300 bin dolar olduğunu belirtti.

 Kaynak: Selma Şenol / Bugün

Arista Bomonti iletişim bilgileri

Web: www.aristabomonti.com

Web: www.aristalife.com

Tel: 0212 444 44 96 

  • Etiketler:

Yorum Yaz