maritbet girişmaritbet
Yaz geldi, Ege şenlendi, yazlık hayalleri kuruldu!

Yaz geldi, Ege şenlendi, yazlık hayalleri kuruldu!

Ege'nin en güzel plajlarına yakınlığıyla dikkat çeken yazlık konut projeleri sizleri bekliyor

Baharın gelmesiyle yaz hayalleri de kurulmaya başlandı. Artık otellerde değil de kendi evinde tatil yapmak isteyenler için Ege'ye bakan yazlık konut projelerini sizin için derledik.

1- Ege Yıldızı - Didim

ege yıldızı plajı

HSM İnşaat tarafından Didim'de konumlandırılan Ege Yıldızı, 1024 adet yazlık evden meydana geliyor. 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan konutlar denize sıfır inşa ediliyor. 350 metrelik bir plaja sahip olan projeye ait iskele bulunuyor. Ege Yıldızı projesinde fiyatlar 39 bin 900 Euro'dan başlıyor.

2- Megapol Urla Evleri - Urla

megapol urla evleri

2 etaptan oluşan Megapol Urla Evleri, tamamlandığında 192 villadan oluşacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerin bulunduğu Megapol Urla Evleri, İzmir - Urla'da yer alıyor. 1+1'lerin henüz satışta olmadığı projede 2+1 fiyatları 499 bin liradan başlıyor. 111 bin 761 metrekare arsa üzerine kurulan projenin inşaat alanı 34 bin metrekare olarak belirlendi. 

3- Zen Gündoğan - Bodrum

zen gündoğan

Bodrum - Gündoğan'da denize yürüyerek 4 dakika mesafede yer alan Zen Gündoğan, 12 adet müstakil tripleks özel havuzlu villadan meydana geliyor. Fiyatların 970 bin Euro'dan başladığı projede konutların net alanları 300 ila 340 metrekare olarak belirlendi. Deniz ve doğa manzarasıyla dikkat çeken Zen Gündoğan, 2 ay sonra teslim ediliyor.

4- Reef Bodrum - Bodrum

terası deniz gören evler

Bodrum'un Kumbahçe Mahallesi'nde yer alan Reef Terrace Projesi, Kumbahçe Plajı'na, Barlar Sokağı'na, Halikarnas Disko'ya, Gemi Yanaşma İskelesi'ne yani Bodrum'un kalbine yürüme mesafesinde keyifli bir yaşam alanı sunuyor. 16 blokta 32'si dubleks toplam 48 konuttan oluşan proje, kısa bir yürüyüşle Bodrum'un kendine özgü pırıltılı hayatına karışmanıza olanak sağlıyor.

5- Solemar Adabükü - Bodrum

solermar adabükü

Haziran sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan Solemar Adabükü, Bodrum - Adabükü'nde denize sıfır konumuyla dikkat çekiyor. 36 dönüm üzerine inşa edilen proje 134 konuttan meydana geliyor. Kendi plajı bulunan Solemar Adabükü'nde fiyatlar 140 bin Euro'dan başlangıç gösteriyor. 

6- Porto Mare 2 - Çanakkale

portomare

"Boğaza sıfır konutlar" sloganıyla satışa sunulan Porto Mare 2, bir yazlık projesi olarak hayata geçiriliyor. Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1 ve 2+1 konutlar yer alıyor. Fiyatların 82 bin liradan başladığı Porto Mare 2, 3 blokta 28 konuttan oluşuyor. Konutlar, Çanakkale Boğazı'na 100 metre mesafede 3 bin 500 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 

7- Mivara Premium Villas

sahili olan konut projesi

Bodrum'da denize sıfır konumda yer alan Mivara Premium Villas, 16 villadan oluşuyor. Temmuz'da tamamlanması hedeflenen projenin her villasında sauna, asansör, bahçe, yüzme havuzu ve otopark mevcut. Fiyatların 1 milyon 960 bin Euro'dan başladığı Mivara Premium Villas'ın arsa alanı 20 dönüm olarak belirlendi. 

8- Alaçatı Kareferya Evleri

cumbalı evler

9 dönüm içinde 16 ikiz villa olmak üzere 32 konut, 6 dönüm yeşil alanı ile seçkin komşularınızla birlikte sizleri bekliyor. Tamamı 3+1 olarak tasarlanan Kareferya Evleri, Alaçatı'da konumlandırılıyor. 2014 Temmuz'da tamamlanması hedeflenen projede her villanın 2 adet cumbası ve 30 metrekarelik 2 adet terası yer alıyor. 

9- Alavista Evleri 

alaçatı yazlık

Ege Denizi kıyısında, tarihi taş evleri ve dünyanın rüzgar sörfüne en elverişli plajları ile ünlü Alaçatı beldesi, sıra dışı mimarisiyle dikkati çeken Alavista'ya ev sahipliği yapmaya başladı. 10 villadan oluşan Alavista Evleri'nde fiyatlar 840 bin lira ile 940 bin lira arasında değişiyor. 

10- Bodrum Yaka Taş Evleri

bodrum yaka taş evleri

Bodrum Yarımadası'nın iklimi ve çevre koşulları dikkate alınarak yapılmış, modern, kullanışlı, dayanıklı ve estetik görüntüsüyle 24 evlik butik bir proje olan Bodrum Yaka TaşEvleri'nde yaşam bu yaz başlıyor. Giderek değerlenen Ortakent bölgesindeki Yaka Taş Evleri, Bodrum'un merkezine, mavi bayraklı plajlara, alışveriş merkezlerine, yerel pazarlara, Acıbadem Hastanesi ve TED kolejine 5 ile 10 dakika yakınlıkta.

11- Turkuaz Koy Evleri 

turkuaz koy evleri

39 blok halinde yükselen Turkuaz Koy Evleri, 119 konuttan meydana geliyor. 2+1 ve 3+1 konutların bulunduğu projede konutlar hemen teslim ediliyor. Fiyatların 200 bin Euro'dan başladığı Turkuaz Koy Evleri, Bodrum Yalıkavak'ta, doyumsuz güzellikler arasında bulunuyor. İskele ve Beach Club, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, sauna proje özellikleri arasında sıralanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yaz geldi, Ege şenlendi, yazlık hayalleri kuruldu!
  • 22.04.2014 16:57

Yaz geldi, Ege şenlendi, yazlık hayalleri kuruldu!

Ege'nin en güzel plajlarına yakınlığıyla dikkat çeken yazlık konut projeleri siz ...