maritbet girişmaritbet
Star Towers’ta 148 bin TL’ye!

Star Towers’ta 148 bin TL’ye!

Nedim Özbek’in inşaat sektöründeki ilk projesi olan Star Towers Esenyurt’ta inşa ediliyor. Star Towers Esenyurt’ta 2+1 konutlar 148 bin liradan satılıyor

 

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren aynı zamanda DENİMDER Başkanı da olan Nedim Özbek'in inşaat sektöründeki ilk projesi olan Star Towers Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. 582 konuttan oluşan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alacak. 183 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan projede 25 bin metrekarelik alışveriş merkezi, belediye hizmet binası ile cafe ve restoranlarda yer alacak. Star Towers Aralık 2012'de teslim edilecek.

Dairelerin metrekare satış fiyatlarının bin 300 ile bin 600 TL arasında olduğu projede 2+1 daireler 148 bin lira, 3+1 daireler 210 bin liradan satılacak. Projede 27 katlı 3 blok ve 18 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Blokların 13'üncü katlarında ev sahiplerinin ortak kullanımına açık sosyal alanlar da yer alacak. Ayrıca proje içinde kadınlara özel yüzme havuzu, sauna, fitness alanları da oluşturuldu.

Esenyurt Belediyesi, RDS ve Reform İnşaat İş Ortaklığı ile son dönemlerin en hızlı gelişen ilçeleri arasında yer alan Esenyurt'ta inşa edilen Star Towers Projesi, toplam 100 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. 582 konut ve alışveriş merkezinin yer aldığı Star Towers Projesi'nde ayrıca süper marketinden, kuaförüne kadar bölge sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak bir yapı oluşturulacak. 2+1, 3+1 ve penthouse olarak inşa edilecek dairelerin herkesin bütçesine uygun ödeme kolaylıklarıyla satışa sunulacak.


E5'e 5 dakika mesafede

Star Towers projesi ile şehir merkezinden izole bir site oluşturmayı değil, şehir merkezinin içinde ayrıcalıklı bir yaşam merkezi oluşturmayı hedeflediklerini belirten Özbek, “E5 Karayolu'na 5 dakika TEM Otoyoluna ise 3 dakika uzaklıkta yer alan Star Towers Projesi Atatürk Havalimanına ise sadece 15 dakikalık mesafede yer alıyor. Burada ev alanlar sadece arabayla değil toplu taşıma araçlarıyla da rahatlıkla her bölgeye ulaşabilecekler. Bunun yanı sıra Star Towers Projesi, yapılması planlanan metro bağlantı projesinin ana arterinde olduğu için önümüzdeki dönemde metro ile de ulaşım sağlanır hale gelecek” diye konuştu.

Star Towers İletişim Bilgileri:

Web: www.startowers.com.tr

E-posta: [email protected]

Tel: 0212 444 1 677

  • Etiketler:

Yorum Yaz